Kód: K963513 Kategória: Plyšové hračky pre najmenších
10,49 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo plyšový zajačik Rouge Kaloo je krásne plyšové zvieratko z jemného mäkkého plyšu vhodné pre najmenšie deti od narodenia. Plyšová hračka má veľkosť 19 cm a vďaka svojej veľkosti ju ľahko dieťatko uchopí do rúčky. Plyšové zvieratko zajačik je v príjemnom kakaovohnedom farebnom prevedení. Detská plyšová hračka je jemná, hebká a mäkučká k detskej pokožke, ideálna pre každé dieťatko na túlenie. Plyšová hračka pre deti zajačik z jemného mäkkého plyšu je ľahká a bezpečná pre hru najmenších detí. Zaujímavosťou tejto hebkej plyšovej hračky pre bábätká je, že zachytáva jedinečnú vôňu dieťaťa, čo je veľmi dôležité hlavne v prvých týždňoch života, pretože dieťa sa vďaka tomu pri hračke cíti bezpečne. Deti si prostredníctvom jemnej plyšovej hračky intenzívnejšie uvedomujú svoju existenciu vo svete, mimo bruška mamičky. Plyšová hračka zajačik pre najmenších je nadčasová, je maximálne bezpečná a vďaka francúzskej kvalite môže bábätká sprevádzať už od narodenia.

Hra s plyšovými hračkami je základom pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný práve jemný mäkký zajačik Kaloo. Najmenšie deti majú pri zaspávaní rady jemné upokojujúce farby, čo spĺňa aj plyšová hračka Kaloo, ktorá je dostupná v jemnej krémovobielej farbe. Pri hračke sa netreba báť detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je pripravená na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Táto detská hračka sa môže vďaka jedinečnému prevedeniu, jemným farbám a hebkému povrchu stať maznáčikom a obľúbeným spoločníkom každého najmenšieho dieťatka.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • mäkká plyšová hračka zajačik
  • hebká hračka z jemného plyšu
  • v príjemných farbách
  • vhodná pre najmenšie deti
  • veľkosť 19 cm
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • jedinečný francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery19 cm
Celková výška19 cm
Rozmery balenia8*6,5*18 cm
PackageÁno

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...