Kód: K960211 Kategória: Hračky pre najmenších
  Skladom
51,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo krémový plyšový zajačik Perle-Maxi Rabbit je krásne plyšové zvieratko vhodné pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má veľkosť 50 cm, môže sa z neho stať veľký kamarát najmenších chlapcov aj dievčat. Hračka pre bábätká je jemná, hebká a mäkučká k detskej pokožke. Keďže má jemnú krémovú farbu, pôsobí upokojujúco, každé dieťatko sa s nim rado zahrá alebo si pri ňom pospinká. Hneď po pôrode dieťa intenzívne vníma a zapamätáva si vône a pachy, ktoré ho obklopujú. V prvých týždňoch po narodení je dôležité naučiť dieťa, aby rozoznalo svoju vlastnú vôňu, aby si bolo vedomé svojej vlastnej existencie vo svete. Plyšový zajačik pre najmenších zachytáva jedinečnú vôňu dieťatka, takže tým, že má dieťa hračku pri sebe, má istotu, cíti sa bezpečne, je to pre neho niečo známe v novom cudzom svete.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch života je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný práve mäkký zajačik Kaloo. Najmenšie deti majú pri zaspávaní rady jemné upokojujúce farby, čo spĺňa aj plyšový zajačik Kaloo, ktorý je prevedený v krásnej svetlej béžovej farbe. Pri hračke nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená. Táto plyšová hračka pre najmenších sa môže vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu a hebkému povrchu stať maznáčikom a obľúbeným spoločníkom všetkých detí.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo je dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu. 

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemné farebné prevedenie
  • veľkosť 50 cm
  • ideálna na maznanie pre najmenších
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • originálny francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery50 cm
Rozmery balenia91,5*63,5 cm
Farbakrémová

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...