Kód: K962179 Kategória: Dojčenské súpravy
19,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Ružový zajačik s hrkálkou a topánkami Perle-Gift Set Kaloo je krásny darčekový set vhodný pre najmenšie dievčatá od narodenia. Súčasťou setu je zajačik na maznanie s jemnou hrkálkou, ktorá pomáha pri rozvoji detského sluchu. Zajačik a malá deka poslúžia bábätku na rozvoj motoriky. V sete sú aj malé topánočky vhodné pre deti od narodenia. Hračka je bezpečná na detské hry,  jemná a hebká k detskej pokožke. Plyšový zajačik pre bábätká poslúži na zachytenie jedinečnej detskej vône, vďaka čomu sa bábätko bude cítiť bezpečne a isto v novom, zatiaľ nepoznanom svete. Súprava pre najmenších je zabalená v krásnom darčekovom balení, takže ňou môžete obdarovať svojich najbližších bez starostí o darčekovú krabičku.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Keďže sa sluch dieťaťa začína rozvíjať už v matkinom brušku, po narodení je citlivé aj na tie najmenšie a najjemnejšie zvuky už od prvého dňa. Dokáže rýchlo rozpoznať rôzne melódie a piesne, nehovoriac o hlasoch, ktoré sa mu prihovárajú. Práve plyšový zajačik s hrkálkou môže pomôcť pri rozvoji sluchu najmenších detí. Táto detská súprava sa môže vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu stať obľúbeným spoločníkom pri hre, ale aj v spánku a sladkých snoch každého dievčatka.

Kaloo je francúzska spoločnosť, ktorá sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo je splneným snom každého dieťaťa, dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Súprava pre bábätká sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita setu.

Vlastnosti

  • jemný mäkký set so szajačikom s hrkálkou a topánkami
  • vhodná pre najmenšie deti od narodenia
  • jemné farebné prevedenie
  • ideálna na pokojný spánok a hru najmenších
  • v darčekovom balení
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°
  • jedinečný francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery balenia30,5*24,5*9 cm
Farbaružová

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...