Kód: K963328 Kategória: Hrkálky a hryzátka
20,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo plyšový šuštiaci vtáčik Colors-My Bed Activity Panel Bird je pekná plyšová hračka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má veľkosť 30cm a v hornej časti má praktickú šnúrku na zavesenie hračky nad postieľku alebo autosedačku. Plyšová hračka pre najmenších je prevedená vo veselých farbách, jedna noha vtáčika je hryzátko, ktoré pomôže pri raste detských zúbkov. Na brušku vtáčika je pripevnené malé zrkadlo, v ktorom môže bábätko pozorovať svoj pohyblivý odraz a zabaviť sa tak na dlhý čas. Vtáčik vydáva po stlačení šuštiace zvuky, čo taktiež bábätko zaujme a orientuje ho to viac na vonkajší svet. Hračka pre bábätko zachytáva aj jedinečnú vôňu dieťatka, čo je dôležité v prvých mesiacoch života, aby sa cítilo bezpečne, aby si uvedomovalo svoju existenciu vo svete. 

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Plyšový vtáčik pre bábätká je prevedený v pestrých a výrazných farbách, ktoré sú odporúčané pri najmenších deťoch, pretože nemajú ešte úplne vyvinutý zrak a nevnímajú všetky farby spektra. Pri hračke pre najmenších nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná, spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená. V prvých týždňoch života je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj plyšový vtáčik Kaloo

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Odporúčaný spôsob čistenia hračky je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu s hryzátkom a zrkadlom
  • vydáva šuštiace zvuky
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • veľkosť 30 cm
  • pestrofarebné prevedenie
  • pranie pri 30°
  • ideálna na hranie, rozvoj motoriky najmenších detí
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery30 cm

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...