Kód: K962167 Kategória: Plyšové hračky pre najmenších
22,80 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Béžový plyšový medvedík Perle-Musical Baby Doudou Kaloo je krásne plyšové zvieratko vhodné pre najmenšie deti od narodenia. Má veľkosť 25 cm a po stlačení začne hrať jemné upokojujúce melódie. Keďže sa sluch dieťaťa začína rozvíjať už v matkinom brušku, po narodení je citlivé aj na tie najmenšie a najjemnejšie zvuky už od prvého dňa. Dokáže rýchlo rozpoznať rôzne melódie a piesne, nehovoriac o hlasoch, ktoré sa mu prihovárajú. Spievajúci plyšový medvedík je najlepší na pokojný spánok a sladké sny dieťatka. Plyšová hračka pre najmenšie deti poslúži tiež na zachytenie jedinečnej vône dieťatka, čo je dôležité v prvých týždňoch po narodení, aby sa cítilo bezpečne, aby si uvedomovalo svoju existenciu vo svete. Hračka pre najmenších je zabalená v praktickej darčekovej krabičke, takže ňou môžete obdarovať svojich najbližších bez starostí o darčekové balenie.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch života je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj mäkký medvedík Kaloo. Medvedík je prevedený v krásnej krémovej farbe, ktorá na bábätká pôsobí upokojujúco. Pri hračke nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná, spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená. Táto plyšová hračka pre bábätká sa môže vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu stať maznáčikom každého najmenšieho dieťatka.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo je splneným snom každého dieťaťa, dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Detská plyšová hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, potom nechať voľne usušiť.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od narodenia
  • jemné farebné prevedenie
  • veľkosť 25 cm
  • ideálna na pokojný spánok najmenších
  • hrá upokojujúce melódie
  • v darčekovom balení
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°
  • originálny francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery25 cm
Rozmery balenia18,5*9 cm
Farbakrémová

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...