Kód: K962142 Kategória: Hračky pre najmenších
29,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo modrý plyšový medvedík s hrkálkou Perle-Chubby Bear je milé  zvieratko vhodné pre najmenších chlapcov od narodenia. Keďže má jemnú modrú farbu, pôsobí upokojujúco, každé dieťatko si pri ňom rado pospinká. Má veľkosť 30 cm, vo vnútri je jemná hrkálka, ktorá môže pomôcť pri rozvoji detského sluchu, hračka je ľahká a bezpečná pre hru najmenších detí. Hneď po pôrode dieťa vníma a zapamätáva si vône a pachy, ktoré ho obklopujú. V prvých týždňoch po narodení je dôležité naučiť dieťa, aby rozoznalo svoju vlastnú vôňu, aby si bolo vedomé svojej vlastnej existencie vo svete. Plyšový medvedík pre najmenších zachytáva vlastnú vôňu dieťatka, takže tým, že má dieťa hračku pri sebe, má istotu, cíti sa bezpečne. Detská hračka je jemná, hebká a mäkučká k detskej pokožke, každé bábätko sa k nej veľmi rado privinie.

Hra s hračkami je základom pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný práve mäkký medvedík Kaloo. Najmenšie deti majú pri zaspávaní rady jemné upokojujúce farby, čo spĺňa aj plyšový medvedík Kaloo, ktorý je prevedený v krásnej svetlo modrej farbe. Pri hračke sa netreba báť detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je pripravená na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Táto detská hračka sa môže vďaka jedinečnému prevedeniu, jemným farbám a hebkému povrchu stať maznáčikom a obľúbeným spoločníkom každého najmenšieho dieťatka.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu.  

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemné farebné prevedenie
  • veľkosť 30 cm
  • ideálna na maznanie pre najmenších s hrkálkou
  • v darčekovej krabičke
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • jedinečný francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery30 cm
Rozmery balenia25*11 cm
Farbamodrá

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...