Kód: K963333 Kategória: Hrkálky a hryzátka
15,60 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo plyšová sovička Colors-My Sweet Doudou Owl je pekná plyšová hračka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má veľkosť 25 cm a v hornej časti má praktickú šnúrku na zavesenie hračky nad postieľku alebo autosedačku. Plyšová hračka pre najmenších je prevedená vo veselých farbách, jedna noha sovičky je hryzátko, ktoré pomôže pri raste detských zúbkov. Hračka pre bábätko zachytáva aj jedinečnú vôňu dieťatka, čo je dôležité v prvých mesiacoch života, aby sa cítilo bezpečne, aby si uvedomovalo svoju existenciu vo svete. Plyšová sovička pre najmenších je mäkká a bezpečná hračka, jemná k citlivej detskej pokožke, pri stlačení šuští a tak pomáha rozvoju detského sluchu.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Plyšová sovička je prevedená v pestrých a výrazných farbách, ktoré sú odporúčané pri najmenších deťoch, pretože nemajú ešte úplne vyvinutý zrak a nevnímajú všetky farby spektra. Pri hračke nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná, spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená. V prvých týždňoch života je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodná aj plyšová sovička Kaloo. 

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Odporúčaný spôsob čistenia hračky je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu s hryzátkom
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • veľkosť 25 cm
  • pestrofarebné prevedenie
  • pri stlačení šuští
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • ideálna na hranie, rozvoj motoriky najmenších detí
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery25 cm

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...