Kód: K961415 Kategória: Bábky pre najmenších
14,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo plyšový vlk Nopnop-Loup Wolf Doudou je pekná hračka na bábkové divadlo pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Má veľkosť 25 cm a jej telo je rukavica, takže bábätku môžete zahrať bábkové divadlo a zabaviť ho, výborný spôsob na rozvoj detskej fantázie. Detská hračka je hebká a mäkká k detskej pokožke. Typické pre dieťa po pôrode je, že vníma a zapamätáva si vône a pachy, ktoré ho obklopujú,  preto je dôležité naučiť dieťa, aby rozoznávalo svoju vlastnú vôňu, aby si bolo vedomé svojej vlastnej existencie vo svete. Plyšová hračka pre najmenších zachytáva vlastnú vôňu dieťatka a keď má dieťa hračku pri sebe, má istotu, cíti sa bezpečne v novom cudzom svete.

Hra s hračkami je základom pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. V prvých týždňoch je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný práve sivý vlk z plyšu Kaloo. Pestré farby vlka upútajú detské oči, ktoré v prvých týždňoch po narodení nerozoznávajú úplne všetky farby spektra. Problémom nebude ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je totiž prísne testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detská hračka pre najmenších sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. 

Vlastnosti

  • hebká mäkká hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • veľkosť 25 cm
  • ideálny na bábkové divadlo a rozvoj detskej fantázie
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery25 cm
Farbašedá

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...