Kód: B56721 Kategória: Pieskoviská
42,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské pieskovisko Vario je krásna hračka do záhrady alebo na dvor v tvare štvorlístka. Pieskovisko má príjemnú zelenú farbu a dynamický tvar so 4 okrúhlymi rohmi, ktorý zapadne aj na váš dvor. Detské pieskovisko BIG je dostatočne priestranné pre hru viacerých detí, je vhodné od 12 mesiacov. Široké a pohodlné sedadlá s výškou 18 cm a okrúhlym tvarom zaručujú zábavu pre všetkých chlapcov aj dievčatá. Veľkou výhodou detského pieskoviska je, že sa dá rozložiť na 4 samostatné kusy a nezaberá veľa miesta. Po skončení letného obdobia tak pieskovisko jednoducho rozložíte a odložíte.

Jednotlivé komponenty sa naskladajú na seba a vy tak ušetríte veľa miesta. Do pieskoviska sa dá nasypať päť až šesť 25 kg vreciek s pieskom, čo sa rovná približne 150 kg piesku. Odporúčaná výška piesku v pieskovisku je 10 cm od vrchu. Rozmery sú 112*112*18 cm. Materiál použitý na detskom pieskovisko odoláva zlým vplyvom počasia a škodlivému UV žiareniu. Dá sa veľmi ľahko čistiť a je maximálne odolný. Hru v piesku miluje každé dieťa, pretože v ňom môže skladať hrady, bunkre a iné stavby. Pri takýchto hrách sa rozvíja detská fantázia aj kreativita. Vlastné pieskovisko je navyše omnoho bezpečnejšie ako pieskoviská na detských ihriskách. Preto neváhajte a zaobstarajte aj vašim deťom krásne zelené pieskovisko v tvare štvorlístka od výrobcu BIG.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Detské pieskovisko Vario je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS.  BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Na detské pieskovisko je poskytnutá nadštandardná záruka 3 roky. Plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že pieskovisko bude krásne farebné po dlhé roky používania. Detské pieskovisko Vario preto nesmie chýbať ani na vašom dvore alebo v záhrade.

Pohlaviegirl
Vek12months
PôvodGermany
Rozmery112*112*18 cm
Celková výška18 cm
Rozmery balenia101*24*31 cm
Celková dĺžka112 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť4,6 kg
Lifting capacity50 kg
Farbazelená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...