Kód: BE916901 Kategória: Parný hrniec s mixérom
  Skladom
429,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Prichádza revolúcia vo varení pre deti a volá sa Babycook Smart®! Inteligentný parný varič a mixér v jednom od Beaba bude rodičom malých detí deň čo deň uľahčovať prípravu prvých príkrmov. Revolučný parný varič a mixér Beaba Babycook Smart® Peacock Blue nie je ani zďaleka obyčajným parným varičom, je omnoho lepší. Tento kulinársky odborník dokonale pozná potreby detí a vďaka mobilnej aplikácii Beaba & Me navrhnte vášmu dieťatku jedálniček na mieru. V parnom variči a mixéri Babycook Smart® sa snúbi prvotriedna francúzska kvalita s atraktívnym dizajnom, vďaka čomu sa tento kuchynský robot okamžite stane štýlovým doplnkom každej kuchyne.

Parný varič a mixér Beaba Babycook Smart® v modernej čierno-modrej farebnej kombinácii vie však aj niečo iné, ako len dobre vyzerať. Kaše uvarené v Beaba Babycook Smart® sú vhodné na prikrmovanie detí od prvých mesiacov po narodení. Používanie parného variča a mixéra Beaba je veľmi jednoduché, rýchle a ušetrí vám veľa času, ktorý môžete venovať vašim deťom. Vďaka schopnosti pripraviť príkrmy na pare si každá porcia jedla zachováva dôležité vitamíny a minerály, zelenina a ovocie nestráca svoju farbu.

Revolúcia v príprave prvých príkrmov

Počas varenia pre tých najmenších už v kuchyni nemusíte zápasiť s množstvom hrncov. Ich úlohu odteraz preberá jedinečný pomocník pre všetkých rodičov, ktorým je parný varič Babycook Smart® od Beaba. Dotyková obrazovka uľahčuje prípravu receptov z aplikácie a v priebehu niekoľkých minút vás prevedie celým procesom varenia, na konci ktorého si vaše deti pochutnajú na domácich jedlách pripravených na pare. Parný varič a mixér Beaba s pripojením na Wi-Fi sa postará o nutrične vyváženú stravu vášho drobčeka, pretože aplikácia Beaba & Me dokáže prispôsobiť jedálniček na mieru všetkých deťom bez ohľadu na vek, výživové potreby, lekárom predpísané diéty a dokonca aj alergie. Zabudovaná inteligencia v parnom variči zaručuje optimalizovanú prípravu každého jedla, a to aj vďaka vstavanej váhe. Parný varič Babycook Smart® navyše prispôsobí dĺžku varenia aj rýchlosť mixovania použitým surovinám a postará sa o to, že počas varenia ingrediencie nestratia svoje vitamíny a minerály.

Beaba Babycook Smart® šetrí nielen dôležité výživné látky, ale aj váš čas. Tento ikonický domáci robot 4v1 dokáže v priebehu pár minút jedlo nielen uvariť, ale aj rozmixovať, rozmraziť a tiež ohriať. Celá príprava a samotné parenie a mixovanie vám s touto revolučnou pomôckou novej generácie nezaberie viac ako varenie na sporáku. Do nádoby na naparovanie stačí dať ovocie a zeleninu a do variča naliať vodu. Potom rodič stlačí gombík na parenie, počká pár minút, vyleje prebytočnú vodu a uvarené jedlo stlačením jedného jediného gombíka rýchlo rozmixuje. Vďaka veľkému objemu nádoby môžete naraz pripraviť viac porcií pre vaše deti, ktoré v dózach uskladníte do chladničky alebo mrazničky. Celé balenie parného variča Beaba obsahuje sklenenú misu s objemom 1250 ml, nerezovú nádobu s košíkom na naparovanie s objemom 1000 ml a nechýbajú ani nože z nehrdzavejúcej ocele s diamantovou čepeľou. Parný varič a mixér Beaba Babycook Smart® je dokonca natoľko inteligentný, že disponuje funkciou automatického čistenia.

Prestížna francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov, cez jedálenské stoličky až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj do vašej domácnosti.

Vlastnosti

  • parný varič a mixér Babycook Smart®
  • s pripojením na Wi-Fi
  • kompatibilné s aplikáciou Beaba & Me
  • na prípravu kaší pre deti od 4 mesiacov
  • vstavaná váha
  • sklenená misa s objemom 1250 ml
  • nerezová nádrž s objemom 1000 ml
  • jedlo uvarí, ohreje, rozmixuje a rozmrazí
  • nízka spotreba vody a energie
  • vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ a sklo
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Pohlaviebabies
Vek4months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery28,5*22,5*23,5 cm
Rozmery balenia35,5*29,5*31 cm
ElectricYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť3,5 kg
Volume1250 ml
Farbamodrá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...