Kód: ST9002100 Kategória: Odrážadlá od 12 mesiacov
19,52 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Odrážadlo smarTrike Springo Farm je krásne skladacie detské odrážadlo žltej farby s motívom kačičky, ktoré je vhodné pre dievčatká i chlapcov vo veku od 12 mesiacov. Deti s ním rastú až do 3 rokov. Detské odrážadlo Springo Farm je perfektnou kombináciou pohupovadla a odrážadla v jednom. Priaznivo pôsobí na fyziologický a motorický vývoj vašich ratolestí a pomáha pri budovaní sebaistoty a stability pri prvých krokoch. Hravým spôsobom sa spevňuje svalstvo na nohách aj chrbte. Deti milujú jazdu na odrážadle, pri ktorej sa vybláznia do sýtosti. Volant odrážadla má vôľu do strán 30°.

Pohupovací systém spolu s kolieskami, ktoré pohlcujú otrasy spolu vytvárajú skvelú pomôcku pre deti na hru v interiéri či exteriéri. Jednoduchým spôsobom sa dá toto odrážadlo zložiť na zlomok jeho veľkosti a vziať so sebou kamkoľvek. Je to skvelá hračka, ktorá pripraví vaše dieťa na jeho prvú trojkolku či bicykel. Detské odrážadlo má v prednej časti plyšovú hlavu kačičky, takže dieťa si svoju novú pomôcku okamžite zamiluje. Detské odrážadlo Springo Farm je vyrobené z kvalitných a pevných materiálov kombinácie pevnej kovovej konštrukcie a kvalitného plastu. Nosnosť odrážadla je 20 kg. 

Vďaka svojim kolieskam otočným o 360 stupňov je jazda na odrážadle pre dieťa veľkou zábavou. Výrobca smarTrike je celosvetovo najpredávanejší a najviac oceňovaný výrobca detských trojkoliek a odrážadiel, ktoré rastú s vašim dieťaťom. Na trhu pôsobí už dekádu a ako prvý prišiel s technológiou nastaviteľnej rúčky pre rodiča. Výrobca smarTrike je svetový líder v predaji a produkcii a inováciách detských trojkoliek a odrážadiel. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality

Vlastnosti

  • pohupovanie v pohybe pre posilňovanie svalstva nôh a stability
  • otočné kolieska otáčajúce sa o 360 stupňov pre jednoduché ovládanie
  • ergonomické sedadlo so zakrivením, ktoré zaisťuje dieťa pri jazde a je bezpečné
  • jednoduché skladanie a prenášanie
  • nebrúsené kolieska na jazdu v interiéri i exteriéri
  • nosnosť do 20 kg
Pohlavieboy and girl
Vek12months
Rozmery39*25*28 cm
Celková výška51 cm
Seat height28 cm
PackageÁno
Hmotnosť3.24 kg
Farbažltá

smarTrike

Nakúpte u nás hračky smarTrike. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete detské trojkolky, kolobežky, odrážadlá a iné produkty smarTrike.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...