Kód: B56342 Kategória: Odrážadlá od 18 mesiacov
69,60 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

BIG odrážadlo pre deti v tvare športového auta SLK Mercedes Benz je licencovaný produkt, vyrobený v spolupráci s Daimler AG. Odrážadlo v štýlovej čiernej farbe dekorujú kvalitné polyglass 3D nálepky a originálne logo mercedesu, ktoré zdôrazňujú realistický ráz. Športové autíčko je vhodné pre deti od 18 mesiacov a jeho nosnosť je až 50 kg. Dieťatko môže na tomto jedinečnom odrážadle trénovať svaly na nohách, posilovať motorický i pohybový vývoj. Odrážadlo BIG v štýle auta Mercedes Benz môže slúžiť detičkám až do 3 rokov. Volant odrážadla určuje smer jazdy a je vybavený novým typom riadenia, vďaka ktorému sa dieťa dokáže otočiť aj na veľmi malom priestore. Volant odrážadla sa otáča do strán o 30 stupňov.

Športový volant je navyše vybavený funkčným klaksónom. Farby odrážadla sú pred poškodením slnečnými lúčmi chránené UV ochranou. Kolieska odrážadla Bobby Benz majú profilované tiché pneumatiky a elektróny, ktoré kopírujú originálnu predlohu. Aby malo vaše dieťatko maximálny pôžitok z jazdy na tomto jedinečnom detskom autíčku, odrážadlo je vybavené rýchlomerom a otáčkomerom. Použité, zdravotne neškodné materiály sú recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Detské odrážadlo má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko úrazu. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo Boby Benz je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG. Sedadlo na odrážadle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Keďže dieťa sedí na sedadle široko rozkročené, podporuje to správny vývin bedrových kĺbov dieťaťa. Deťom sa sedí veľmi pohodlne a budú na ňom jazdiť aj dlhé hodiny.

Vlastnosti

  • originálny dizajn odrážadla v podobe športového auta
  • s 3D nálepkami a logom Mercedes
  • má funkčný klaksón
  • odrážaním sa nohami dieťa nenaberie príliš veľkú rýchlosť - bezpečná jazda
  • nový typ riadenia pre ľahké otáčanie
  • nadštandardná záruka 3 roky
  • nosnosť 50 kg
  • je chránené pred poškodením slnkom, dlho vyzerá ako nové
  • prísne testovanie zaručuje vysokú kvalitu a bezpečnosť
  • stabilné kolieska a ergonomicky tvarované sedadlo
  • využitie v interiéri aj exteriéri
  • z kvalitných a odolných materiálov
  • vhodné od 18 do 36 mesiacov
Pohlavieboy
Vek18months
PôvodGermany
Rozmery71*31*43 cm
Celková výška43 cm
Rozmery balenia70*29*35 cm
Celková dĺžka71 cm
SoundÁno
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť3,9 kg
Lifting capacity50 kg
Farbačierna

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...