Kód: SM721003 Kategória: Detské odrážadlá
  Skladom
53,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Prekvapte svoje deti krásnym odrážadlom. Odrážadlo motorka s reflektorom Scooter Red Smoby je perfektné odrážadlo pre všetky deti od 18 mesiacov. Odrážadlo pre deti očarí každé dieťa svojím červeným vyhotovením a originálnym francúzskym dizajnom. Tento skvelý detský dopravný prostriedok sa štartuje pomocou kľúča, vydávajúceho mechanický zvuk štartovania Cric Cric. Detské odrážadlo má na riadidlách umiestnený realistický reflektor a pod ergonomicky tvarovaným sedadlom sa skrýva úložný priestor, do ktorého si dievčatká uložia svoje hračky. O spoľahlivý chod odrážadla sa postarajú gumené kolieska, ktoré sú veľmi tiché a poskytujú pri jazde ten najvyšší komfort. 

Detské odrážadlo v prevedení červeného skútra je skvelou pomôckou pri motorickom a pohybovom vývoji každého dieťaťa. Spevňuje nohy, cibrí rovnováhu a zlepšuje reflexy. Odrážadlo pre deti je vyrobené z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré majú dlhú životnosť. Riadidlá na odrážadle sú veľmi príjemné na dotyk, dieťaťu sa bude s odrážadlom veľmi dobre manipulovať. Celková váha odrážadla je 2,4 kg, takže si ho dieťa môže vziať aj na výlet so svojimi rodičmi. Rozmery odrážadla sú 65*34*48 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky producent plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Pohlavieboy and girl
Vek18months
PôvodFrance,france
Rozmery65*34*48 cm
Celková výška48 cm
Rozmery balenia39*24*59 cm
Seat height30 cm
Celková dĺžka65 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť2,4 kg
Farbačervená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...