Kód: K960213 Kategória: Dekorácie do detských izieb
13,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo Môj prvý odtlačok ručičky alebo nožičky je krásna súprava na vytvorenie nezabudnuteľnej spomienky na vaše bábätko. Odtlačok ručičky alebo nožičky bábätka kruhového tvaru je krásnou a milou spomienkou na dlhé roky. Súpravu na tvorbu odtlačku ručičky alebo nožičky dieťatka tvorí hmota na odtlačok, malý drevený valček, slamka, šnúrka na zavesenie a darčeková krabička v jemnej sivej farbe. Zhotovený odtlačok má priemer 14 cm , môžete si ho zavesiť pomocou šnúrky alebo uložiť v ozdobnej plechovej krabičke.Vďaka tejto kreatívnej súprave si sami vyhotovíte nezabudnuteľnú spomienku na vaše bábätko.

Spomienkový odtlačok ručičky alebo nožičky bábätka v darčekovom balení je tiež originálnym darčekom pre starých rodičov a príbuzných. Sadou na vytvorenie odtlačku ručičky alebo nožičky bábätka si kedykoľvek môžete pripomenúť krásne prvé okamihy zo života dieťatka. Uchovajte si krásnu spomienku na vaše bábätko odtlačkom jeho ručičky alebo nožičky. Sada na vytvorenie spomienkového odtlačku nožičky alebo ručičky je testovaná a pre dieťatko bezpečná.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské výrobky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť.

Vlastnosti

  • odtlačok ručičky alebo nožičky bábätka
  • bezpečný pre najmenšie deti
  • priemer 14cm
  • v darčekovom balení
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • jedinečný francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery14*1,5 cm
Rozmery balenia18,5*5 cm
PackageÁno
Farbabiela

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...