Kód: SM28015 Kategória: Školské tabule pre deti
50,39 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská tabuľa na kreslenie pre deti Tableau Bois od výrobcu Smoby je krásna červeno-zelená obojstranná a magnetická tabuľa pre deti od 3 rokov. Tvorí ju elegantná kombinácia plastu a drevenej konštrukcie. Tabuľa je obojstranná, z jednej strany môže dieťa písať fixkou a na druhej strane môže používať farebné kriedy. Pomocou handričky alebo špongie sa obe strany dajú pohodlne zotrieť. K baleniu je dodávaný set magnetickej abecedy. Tabuľa na kreslenie je vysoká 110 cm so zosilnenou stabilitou a pevnosťou. Pod tabuľou je úložná polička s priečinkami na ukladanie ceruziek, kried a magnetiek, zároveň slúži aby prach z kriedy nepadal na podlahu. Tabuľa má spolu 59 doplnkov. 

Je to magnetická abeceda s farebnými kriedami, fixkou a nádobkou na kriedy. Má pevnú drevenú konštrukciu, dá sa ľahko poskladať, a pohodlne uložiť. Táto detská pomôcka na kreslenie pomáha rozvíjať umelecké vlohy, detskú fantáziu a šikovnosť pri kreslení. Vďaka množstvu doplnkov je táto hračka skvelým pomocníkom pre deti v predškolskom a rannom školskom veku. Smoby je francúzsky výrobca hračiek s dlhoročnou tradíciou, čím je zárukou kvality európskeho štandardu. Rozmery tabule pre deti sú 50*45*110 cm. Rozmery samotnej tabule na kreslenie sú 43*44 cm. Výška spodného okraja tabule od zeme je 64 cm.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodFrance
Rozmery50*45*110 cm
Celková výška110 cm
Table height64 cm
Rozmery balenia47*9*57 cm
Drawing area43*44 cm
MagneticÁno
PackageÁno
Hmotnosť3,2 kg
Note44*43 cm tabule
Farbakrémová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...