Kód: SM410707 Kategória: Školské tabule pre deti
18,59 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská magnetická obojstranná tabuľa na zavesenie Activity Smoby je jednoduchým a skvelým riešením pre každého rodiča, ktorý by rád doprial svojmu dieťaťu od 3 rokov príležitosť ukázať, ako si vie poradiť so svetom fantázie a nakresliť niečo pekné. Magnetická obojstranná tabuľa pre deti umožňuje zavesenie na stenu pomocou priloženej šnúrky, presne podľa výšky dieťaťa, takže neskôr nie je problém detskú tabuľu posunúť vyššie a v kreslení veselo pokračovať ďalej. Rám na tejto závesnej detskej tabuli je vyhotovený žiarivo zelenej farbe, ktorá upúta pohľad každého dieťaťa a zatúži ju mať vo svojej izbe. Magnetická tabuľa sa dá na stene veľmi ľahko otočiť a dieťa si bude môcť kresliť s kriedou na jednej strane alebo naopak, s priloženou zmazateľnou fixkou na druhej strane.

Fixku je možné po skončení kreslenia pripevniť k šikovnému držiaku na vrchnej strane magnetickej tabule. Dieťa sa zároveň pri manipulácii s magnetickou tabuľou nezraní vďaka jedinečnému dizajnu zaoblených hrán, ktorým sa pýšia hračky kvalitného francúzskeho výrobcu Smoby. Rozmery detskej tabule sú 47*1*47 cm. Smoby je renomovaná francúzska značka detských plastových hračiek, ktoré sa vyznačujú vysokou kvalitou a odolnosťou. Výrobky značky Smoby zároveň spĺňajú kritériá prísnych bezpečnostných certifikátov a vďaka svojmu veselému a atraktívnemu dizajnu si získali obľubu detí po celom svete.

Vlastnosti

  • praktický závesný systém
  • atraktívny francúzsky dizajn
  • kombinácia magnetickej a klasickej tabule
  • kvalitné plastové diely
  • odolný rám
  • vhodné pre deti od 3 rokov
Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance
Rozmery47*1*47 cm
Rozmery balenia27*50*49 cm
Drawing area43*43 cm
MagneticÁno
PackageÁno
Hmotnosť1,2 kg
Farbazelená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...