Kód: SM410303 Kategória: Školské tabule pre deti
47,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská magnetická obojstranná tabuľa Activity Smoby je vysoká 105 cm. Z jednej strany je magnetická, kde dieťa môže kresliť pomocou zmazateľnej fixky alebo vytvárať obrazce z magnetických písmen, počítať príklady s pomocou magnetických číslic. Učí sa vymýšľať slová, spájať vety, učiť sa rozoznávať farby a písmená. Druhá strana tabule je klasická, prispôsobená na písanie kriedou. Je to moderná a krásna školská tabuľa pre deti, ktorá sa dá jednoducho a pohodlne poskladať a odložiť. Jej krásna farebná kombinácia pastelovej ružovej farby s kovovým nožičkami zapadne do detskej izby a rozžiari ju. Tabuľa na kreslenie je vhodná pre deti od 3 rokov.

Má stabilnú kovovú konštrukciu a na nožičkách sa nachádzajú mäkké plastové ochranné prvky, ktoré chránia podlahu a koberec pred poškriabaním a poškodením, a zároveň majú protišmykový účinok a podporujú celkovú stabilitu detskej tabule. Výhodou detskej obojstrannej tabule je jej jednoduchá montáž a demontáž. Jedným pohybom sa dá rozložiť a poskladať. Pod plochou na kreslenie sa z oboch strán nachádza priestor na odkladanie písacích potrieb a doplnkov. Bočná priehradka slúži na uschovanie magnetických písmenok a číslic. Zároveň chráni podlahu pred nadbytočným prachom z kriedy. V hornej časti každej tabule je spona na uchytenie papiera. Je to veľmi obľúbená tabula pre deti. Radi sa hrajú, kreslia a kreatívne využívajú všetky doplnky, ktoré sú dodávané spolu s tabulou. Produkt obsahuje spolu 80 doplnkov ako: fixku na písanie, 6 farebných kried, magnetické písmenká a číslice, matematické znaky a handrička na mazanie.

Je to veľmi obľúbená detská tabuľa u všetkých detí, ktorú využívajú od útleho detstva a neskôr aj počas školského obdobia, kedy slúži ako zábavný a praktický doplnok na pripomienky a mnohé iné funkcie. V predškolskom veku je to skvelý spôsob ako pripraviť deti na školu, aby sa zoznámili s písmenami a číslicami. Hrou si zároveň rozvíjajú fantáziu, sústredenosť, koncentráciu. Stvárňujú svet okolo nich. Rozmery produktu sú 55*54*105 cm. Smoby je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá má dlhoročné skúsenosti vo výrobe a produkcii kvalitných hračiek a doplnok pre deti. Produkty Smoby sú kvalitné európske výrobky, spĺňajúce prísne európske kritéria kvality. S novou tabuľou Smoby môžete zabudnúť na haldy papierov.

Vlastnosti

  • stabilná obojstranná tabuľa s kovovými nohami
  • bohatá výbava 80 doplnkov
  • kvalitné plastové diely s oblými hranami
  • rýchly systém skladania 
  • plastový box na pomôcky
  • praktická polička 
  • vhodná pre deti od 3 rokov
Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodFrance
Rozmery52*54*105 cm
Celková výška105 cm
Rozmery balenia55*10*60 cm
MagneticÁno
PackageÁno
Hmotnosť4,6 kg
Farbaružová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...