Kód: J05500 Kategória: Magnetky pre deti
42,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Drevená magnetická mapa sveta Magnetic World Puzzle French Version je pekná hračka vhodná pre deti od 5 do 12 rokov. Magnetická hračka je skvelá pomôcka pre deti na učenie sa krajinách sveta, o všetkých kontinentoch. Mapa sveta pre deti spolu obsahuje 92 magnetov štátov, ktoré majú svoje presné miesto na mape, deti si ich môžu poskladať ako puzzle a rozširovať si slovnú zásobu francúzskeho jazyka. Vďaka úžasným detailom a krásnym farbám máte zaručené, že dieťatko sa o štátoch naučí veľa vecí a dlho si to uchová v pamäti. Deti si prostredníctvom tejto pomôcky určite zamilujú zemepis, mapa je okrem toho aj výborným doplnok do každej detskej izby. Magnetická mapa je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod sa rozvíja jemná detská motorika. Pri mape sveta sa dieťa učí rôzne veci o krajinách na všetkých kontinentoch, vzdeláva sa veľmi hravým a zábavným spôsobom. Možností na rozvoj dieťaťa je pri tejto hračke mnoho. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov. 

Janod je spoločnosť známa širokou ponukou originálnych detských drevených hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • magnetická mapa sveta - puzzle vo francúzštine
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • obsahuje 92 magnetiek štátov
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC) 
  • vhodná pre deti od 5 do 12 rokov
  • ideálne na učenie sa geografie, rozširovanie slovnej zásoby vo francúzštine
  • dekorácia do detskej izby
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • úžasný francúzsky dizajn
Vek5years
PôvodDesigned in France
Rozmery77*1*46 cm
Puzzle pieces92

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...