Kód: SM311042 Kategória: Elektronické kuchynky
  Skladom
62,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Elektronická kuchynka Tefal Studio 360° od francúzskeho výrobcu Smoby je nádherná kuchynka, vhodná pre všetky deti už od 3 rokov. Nadčasový francúzsky dizajn vo farbe terakoty sa zapáči všetkým kuchárom a výborne sa zabavia s bohatou sadou doplnkov. Veľkú radosť im spravia magické potravinypanvica na otáčanie palaciniek a originálne cestoviny a zvuková funkcia pri varení.

Chlapci aj dievčatá sa zabavia aj s rúrou na pečenie, chladničkou, sódovačom a sporákom s varnou doskou, na ktorej si môžu na panvici pripraviť opečenú rybičku alebo steak a v hrnci budú pozorne sledovať magickú cestovinu, ktorá zázračne zmení svoj objem. Kuchynka ponúka dostatok miesta pre hru viacerých detí, kamarátov a súrodencov. Stena zo zadnej strany je ozdobená kuchynskými motívmi, ktoré urobia hru detí ešte realistickejšou a navodia tú správnu atmosféru. 

Bohaté príslušenstvo obsahuje až 27 doplnkov. Vo výbave sa nachádzajú aj lyžičky, nožíky, vidličky, tanieriky, poháriky, šálky, rôzne náplne do kávovaru, krabica s cestovinami, mliekom, napichovacia vidlička, nôž na krájanie a praktická naberačka. Všetky detaily kuchynky sú starostlivo prispôsobené detským rúčkam, ktoré si tak pestujú hmatovú citlivosť, koordináciu pohybov a jemné motorické schopnosti. Pri hre si rozvíjajú komunikačné schopnosti, a hrou napodobňujú dospelých. Zároveň si zlepšujú aj koncentráciu a bystrý úsudok, naučia sa, na čo slúžia jednotlivé kuchynské náčinie a doplnky.

Kuchynka stojí na stabilných nohách a jej základné rozmery sú 49*47*100 cm s výškou pracovnej dosky 51 cm, vďaka čomu si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska dostatočne vysoká pre jeho dieťa. Francúzsky renomovaný výrobca detských hračiek Smoby sa zaoberá produkciou kvalitných a jedinečných hračiek svojim dizajnom ako i funkčnosťou. Je lídrom na trhu a hračky sú vyrobené zo zdravotne bezpečného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality, spĺňa aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Funkcie a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • od 3 rokov
  • chladnička
  • magické potraviny - cestovina
  • rúra na pečenie
  • panvica
  • espresso kávovar s vymeniteľnými kapsulami
  • predpečené potraviny pre realistický zážitok (steak, ryba)
  • bohatá výbava 27 doplnkov
  • francúzska kvalita a dizajn
Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery48*47*99 cm
Celková výška99 cm
Table height51 cm
Rozmery balenia50*24*70 cm
Celková dĺžka48 cm
BatteryYes,yes
ElectricYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť5,0 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 INCLUDED,battery: 1 x cr2032 included
Farbačervená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...