Kód: MON28140 Kategória: Dvojkolesové kolobežky
31,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská kolobežka Star Wars 2 je úžasná kolobežka s dvomi kolieskami, ktorá bola inšpirovaná jedinečnou filmovou sériou Hviezdne vojny. Vďaka nízkej hmotnosti a vysokej bezpečnosti je vhodná pre každé dieťa od 3 rokov. Kolobežka pre deti Star Wars má pevnú kovovú konštrukciu a ľahký hliníkový rám. Kolesá kolobežky sú vyrobené z kvalitného bezftalátového PVC materiálu. Riadidlá kolobežky sú mäkké a príjemné na dotyk, veľmi pohodlne sa držia počas jazdy. Výhodou je, že riadidlá sa dajú výškovo nastaviť podľa potrieb dieťatka, až do výšky 80 cm.

ABEC ložiská sú jednou z najdôležitejších častí kolobežky.  Sú to ložiská triedy 5, čo zaručuje plynulý dojazd, podobnú dobu točenia všetkých koliesok a absolútne tichý chod kolobežky Star Wars. Dĺžka kolobežky je 65 cm a šírka 10 cm. Kolobežka pre deti sa ľahko skladá a dá sa jednoducho prenášať, deti si ju jednoducho zbalia na každý výlet či dovolenku. Ľahko sa brzdí pomocou zadnej nášľapnej brzdy. Kolobežka Star Wars je fantastická pohybová pomôcka pre všetky deti, ktoré milujú pohyb a hry na čerstvom vzduchu. Filmový motív podnecuje detskú fantáziu. 

Mondo je taliansky výrobca, ktorý vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov, medzi ktoré patrí aj kultová filmová séria Star Wars. Pri jazde na kolobežke je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke. Kolobežka má nosnosť 50 kg.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodDesigned in Italy
Rozmery65*82*10 cm
Rozmery balenia60*11*22 cm
Adjustable heightÁno
PackageÁno
Lifting capacity50 kg
Farbačervená
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...