Kód: ST2221000 Kategória: Kolobežky pre mládež
199,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kolobežka smarTrike ponúka deťom od 7 rokov jedinečný adrenalínový zážitok z lyžovania priamo na ceste. Revolučný produkt SkiScooter Z7 v príjemnej červeno-čiernej farbe očarí každého, pretože na trhu hračiek nemá konkurenciu. Kombinuje v sebe niekoľko patentovaných funkcií, ktoré zaručujú vzrušujúcu jazdu za každých okolností. Riadidlá sa dajú nakláňať a zaťahovať , čo umožňuje naklonenie skútru zo strany na stranu, ale aj dopredu. Majú nastaviteľnú výšku, preto sa plne prispôsobia potrebám dieťaťa.

Dvojstupňové podnožky (stúpačky) sa nakláňajú, urýchľujú pohyb a prispôsobujú sa prirodzenému pohybu tela ako počas lyžovania. Dajú sa nastaviť do pozície zamknuté a pohyblivé. Flexibilné spodné tyče kolobežky sa prispôsobujú meniacej sa výške a povrchom. Dieťa má jazdu na kolobežke pod kontrolou, bez ohľadu na to, akou rýchlosťou sa pohybuje. Patentovaný pružinový systém vytvára odpor, ktorý generuje zrýchlenie, pričom vzniká jedinečný freestyle zážitok z jazdy, presne ako pri lyžovaní! SkiScooter je perfektne navrhnutý tak, aby sa nezaťažovali kolená, ale aby boli aktívne svaly na nohách. Pomáha tiež rozvíjať motorické zručnosti, rovnováhu a sebadôveru.

Deti naberajú pri takejto vzrušujúcej jazde odvahu. Technológia náklonu Dynamic Flex bola vytvorená pre jedinečný zážitok z jazdy, ktorý je veľmi podobný lyžovaniu. Riadidlá uľahčujú jazdu v ostrých zákrutách. Unikátny švajčiarsky dizajn bol vyhotovený pre vyššiu kvalitu a trvanlivosť, kolobežka vašim deťom vydrží dlhý čas. Jazda na kolobežke je veľmi obľúbená aktivita u detí na celom svete. SmarTrike však vymyslel niečo lepšie, čo deťom ponúkne ešte vzrušujúcejší a ešte zábavnejší pocit počas jazdy na kolobežke. Kolobežka SkiScooter je výnimočný produkt, ktorý je vhodný pre deti od 7 rokov.

Kolobežka umožňuje deťom lyžovať priamo na ceste, preto môžu po skončení zimy vymeniť klasické lyže za túto kolobežku. Deti, ktoré milujú tento zimný šport sa do kolobežky SkiScooter ihneď zamilujú. Výrobca smarTrike je kvalitný producent detských kolobežiek, trojkoliek a odrážadiel. Už dlhé roky pôsobí na trhu, je jedným z najpredávanejších výrobcov týchto detských hračiek. Ponúka maximálne bezpečné, kvalitné a originálne hračky. O kvalite svedčí aj rad medzinárodných ocenení, ku ktorým patrí: Toy Industry Awards – Winner Best Outdoor Toy 2013, Winner Right Star – Best baby Essentials Award 2014 a mnoho ďalších.

Vlastnosti

  • poskytuje jedinečný zážitok z jazdy ako pri lyžovaní
  • stúpačky, ktoré sa hýbu podľa prirodzených pohybov tela
  • spodné tyče sa prispôsobia každému povrchu
  • úplná kontrola bez ohľadu na rýchlosť
  • hladká jazda
  • unikátny švajčiarsky dizajn
  • originálne inovatívne patenty
  • 10% rýchlejšia jazda ako u konkurenčných produktov
  • vhodné pre deti od 7 rokov
Pohlaviegirl
Vek7years
Rozmery102*69*108 cm
Celková výška108 cm
PackageÁno
Hmotnosť9.4 kg
Lifting capacity100 kg
Farbačierno-červená

smarTrike

Nakúpte u nás hračky smarTrike. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete detské trojkolky, kolobežky, odrážadlá a iné produkty smarTrike.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...