Kód: ST2010000 Kategória: Trojkolesové kolobežky
  Skladom
59,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kolobežka smarTrike T5 je originálna kolobežka pre všetky deti od 3 rokov. Deti ju využijú od 36 mesiacov ako tréningovú kolobežku so zablokovanými riadidlami vďaka unikátnemu T-lock systému. Riadidlá sa nedajú nakláňať a tak sa dieťatko počas jazdy cíti bezpečne, učí sa jazdiť. V druhom štádiu je systém T-lock odblokovaný a tak môže dieťa nakláňať riadidlá a jazdiť úplne samostatne. Jazda na kolobežke T5 imituje carvingové lyžovanie, preto je zábavnejšia a vzrušujúcejšia ako jazda na klasickej dvojkolesovej kolobežke.

Samozrejme, kolobežka T5 sa plne prispôsobí vášmu dieťatku. Riadidlá sú výškovo nastaviteľné, majú ergonomický tvar. Dve predné kolieska a jedno zadné koliesko zabezpečia vysokú stabilitu a bezpečnosť pri jazde. Kolieska z PU materiálu sú odolnejšie ako gumené kolieska a elastickejšie ako plastové kolieska. Kolobežka pre deti je výborný prostriedok na rozvoj jemnej motoriky a posilňovania svalstva najmenších detí. Ak majú vaše deti rady aktívnu hru a pohyb, kolobežka od smarTrike je pre ne tým pravým darčekom.

Kolobežka smarTrike T5 má výnimočný švajčiarsky dizajn a štýlové čierno-zelené farebné prevedenie. Je vhodná pre deti od 36 mesiacov, rastie spolu s dieťaťom vďaka výškovo nastaviteľným riadidlám. Rozmery kolobežky sú 59*27*68 cm. Riadidlá sa dajú nastaviť do výšky 68-79 cm. Povrch stúpacej časti je protišmykový a gumený, v zadnej časti sa nachádza nožná brzda. SmarTrike je renomovaný výrobca detských trojkoliek a odrážadiel, je tou správnou voľbou, ak chcete pre svoje dieťa to najlepšie.

Výhody a jedinečné vlastnosti

  • T-lock systém na zablokovanie riadidiel
  • tréningová kolobežka od 3 rokov
  • vo vyššom veku klasická kolobežka
  • jazda imituje carvingové lyžovanie
  • ergonomický tvar riadidel
  • výškovo nastaviteľné riadidlá
  • tri odolné PU kolieska pre väčšiu stabilitu
  • nosnosť 50 kg
  • švajčiarsky dizajn
Pohlavieboy
Vek3years
Rozmery59*27*68-79 cm
Celková výška68-79 cm
Rozmery balenia29*16*62 cm
Celková dĺžka59 cm
Adjustable heightYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť3.1 kg
Lifting capacity50 kg
Farbazelená

smarTrike

Nakúpte u nás hračky smarTrike. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete detské trojkolky, kolobežky, odrážadlá a iné produkty smarTrike.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...