Kód: MON28684 Kategória: Dvojkolesové kolobežky
  Skladom
39,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kolobežka dvojkolesová s animovaným motívom Miraculous predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti a najmä dievčatká už od 3 rokov. Kolobežka má pevnú konštrukciu a ľahký hliníkový rám, je vyrobená v červeno-čiernom vyhotovení. Kolesá sú vyrobené z kvalitného bezftalátového PVS materiálu. Riadidlá kolobežky sú mäkké a príjemné na dotyk, zadná nášľapná brzda sa postará o bezproblémové brzdenie. Riadidlá sa dajú výškovo nastaviť podľa potrieb dieťaťa.

Na kolobežke sa dokáže voziť dieťa s maximálnou váhou až 50 kg. Jazda na kolobežke je nielen zábavná, ale aj zdraviu prospešná aktivita. Deti posilňujú svalstvo a motoriku, určite si s ňou zamilujú pohyb a športovanie. Ložiská ABEC 5 sú jednou z najdôležitejších častí kolobežky. Kolobežka Mondo obsahuje ložiská piatej triedy ABEC 5, preto majú kolieska na kolobežke maximálne tichý chod, sú odolné a vydržia stovky vzrušujúcich jázd vášho dieťatka. Kolieska majú priemer 120 mm a po opotrebovaní sa dajú jednoducho vymeniť.

Výhodou kolobežky je jej nízka hmotnosť, deti si ju ľahko zbalia na výlet či dovolenku. Taliansky výrobca Mondo vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodItaly,italy
Rozmery65*82*10 cm
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...