Kód: SM450172 Kategória: Dvojkolesové kolobežky
33,49 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby kolobežka pre deti je prevedená vo veľmi obľúbenom motíve detskej rozprávkovej postavičky Disney, Minnie. Detská dvojkolesová kolobežka Smoby má praktickú nastaviteľnú rúčku a je vhodná pre deti od 5 rokov. Je bodkovaná, má krásnu červenú farbu s rozprávkovými nápismi a obrázkami roztomilej Minnie. Zadná brzda je kontrastnej žltej farby. Riadidlá kolobežky sú mäkké a príjemné na dotyk. Jej celkový vzhľad pôsobí milo a príjemne.

Táto detská kolobežka sa stane obľúbenou hračkou pre všetky dievčatká, ktorý majú radi jazdu na kolobežke. Konštrukcia kolobežky pre deti Minnie je vyrobená z pevnej a stabilnej kovovej konštrukcie. Kovový rám je skladací, a preto si ju deti môžu vziať kamkoľvek so sebou. Kolobežka má výškovo nastaviteľné riadidlá, ktoré sa dajú fixovať v 3 rôznych výškach a zaťahovacia rukovať zaručuje bezpečnosť a fixáciu riadidiel. Detská kolobežka Smoby má tiché silikónové kolesá, ktoré spolu s nožnou brzdou zabezpečujú plynulú a bezpečnú jazdu.

Francúzsky výrobca detských hračiek Smoby je zárukou vysokej kvality, jedinečného dizajnu materiálov, ktoré spĺňajú najprísnejšie európske štandardy. Maximálna nosnosť kolobežky pre deti je 50 kg. Jej výška dosahuje 83 cm a je dlhá 70 cm. Patrí medzi veľmi obľúbené kolobežky, ale používajú ich aj deti od 3 rokov. Deti jazdu na kolobežke milujú, a preto sa stane súčasťou každodenného šantenia vonku s kamarátmi.

Pohlaviegirl
Vek5years
PôvodFrance
Rozmery70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozmery balenia22*10*64 cm
Celková dĺžka70 cm
Adjustable heightÁno
PackageÁno
Hmotnosť2,50 kg
Lifting capacity50 kg
Wheelsgumené, tiché a protišmykové

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...