Kód: MON25537 Kategória: Kolobežky pre mládež
125,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kolobežka dvojkolesová Ignite Street Scoot je fantastický darček pre všetky športovo založené deti od 7 rokov. Kolobežka má pevnú konštrukciu a ľahký hliníkový rám, ktorý sa pýši vysokou odolnosťou. Štýlový vzhľad kolobežky nadchne každého športovca, ktorý rád skúša na kolobežke nové triky. Špičkové P.U. kolieska sa vyznačujú vysokou priľnavosťou, zaisťujú vynikajúci jazdný zážitok. Riadidlá kolobežky sú protišmykové, príjemné na dotyk, zadná nášľapná brzda sa postará o bezproblémové brzdenie.

Na kolobežke sa dokáže voziť dieťa s maximálnou váhou až 80 kg. Jazda na kolobežke je nielen zábavná, ale aj zdraviu prospešná aktivita. Deti posilňujú svalstvo a motoriku, určite si s ňou zamilujú pohyb a športovanie. Kolieska na kolobežke s kvalitnými ložiskami zaručujú maximálne tichý chod, sú odolné a vydržia stovky vzrušujúcich jázd vášho dieťatka. Po opotrebovaní sa dajú jednoducho vymeniť. Moderný "street" dizajn kolobežky očarí nielen dieťa, ale takisto aj celé okolie.

Taliansky výrobca Mondo vyrába kvalitné produkty z gumy, peny a PVC. Mondo je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov a filmov, medzi ktoré patrí aj Llama a priatelia. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu, ktoré nájdete aj v našej ponuke.

Pohlavieboy and girl
Vek7years
PôvodItaly
LightÁno
Lifting capacity80 kg
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...