Kód: SM750308 Kategória: Dvojkolesové kolobežky
32,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Dvojkolesová kolobežka Cars Carbon je originálna kolobežka pre chlapcov, ktorú si zamilujú už pri prvom pohľade. Aby Blesk McQueen z rozprávky Cars hravo zvládal aj náročnejšie trasy, bol vybavený unikátnymi karbónovými dielmi a väčšími kolesami. Práve karbónovým autíčkom bola inšpirovaná kolobežka Smoby. Rozprávkový motív, moderné šedo-červené farebné prevedenie, možnosť jednoduchého zbalenia na cesty, to všetko sú jedinečné súčasti detskej kolobežky Smoby. Detská dvojkolesová kolobežka je ľahká, jazdí sa na nej veľmi jednoducho a pohodlne. Kolieska sú chránené proti prerazeniu, v prípade potreby sa dajú jednoducho odmontovať a vymeniť za nové. Rozprávková kolobežka je vhodná pre chlapcov od 5 rokov. Má protišmykové riadidlá, ktoré sú zároveň zamatovo hebké na dotyk. 

Kolobežka sa dá veľmi jednoducho zložiť na polovicu a tak si ju môžu vaše ratolesti zbaliť na dovolenky či výlety. Chlapčenská kolobežka má pevnú konštrukciu, je vyrobená z kvalitných materiálov, takže vydrží dlhé roky. Kolobežka má nastaviteľnú rúčku, preto sa vášmu dieťaťu skvele prispôsobí. Deti milujú jazdu na kolobežke, pretože je to vždy vzrušujúci zážitok a veľmi zábavný spôsob trávenia voľného času. Okrem toho sa vďaka kolobežke deti učia udržiavať rovnováhu, rozvíjajú pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Rozprávkový motív podnecuje detskú fantáziu. Rýchla jazda na kolobežke je skvelý a veľmi obľúbený spôsob pohybovej aktivity pre všetky deti.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s jedinečným dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Kolobežka upúta každé dieťa a je to skvelý darček pre nezbedné deti. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky: chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu. Kolobežka má nosnosť 50 kg.

Pohlavieboy
Vek5years
PôvodDesigned in France
Rozmery70*32*83 cm
Celková výška83 cm
Rozmery balenia22*10*64 cm
Celková dĺžka70 cm
Adjustable heightÁno
PackageÁno
Hmotnosť2,48 kg
Lifting capacity50 kg
Wheelsgumené, tiché a protišmykové
Farbašedá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...