Kód: SM220301 Kategória: Postieľky a kolísky
38,84 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby kolíska pre bábiku Baby Nurse je nádherná hračka vhodná pre dievčatká od 18 mesiacov. Dievčenská hračka má rozmery 52*33*76 cm, do kolísky sa vojde bábika s dĺžkou 42 cm. Kolíska pre bábiku je ladená v nežných ružových odtieňoch, baldachýn vo vrchnej časti je biely s kvetinkovým motívom. Baldachýn sa dá zložiť dole, dievčatká ho môžu svojim bábätkám – bábikám zatiahnuť, aby si mohli pokojne pospinkať. Hračka pre bábiky je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, vďaka jedinečnému dizajnu a hebkému povrchu mu neodolá žiadne najmenšie dievčatko.

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Keď svoje bábätko uložia do krásnej postieľky Smoby a zakryjú ich baldachýnom, rozvíjajú sa ich pohybové zručnosti, jemná motorika, naberajú istý pocit zodpovednosti za svoje dieťatko - bábiku. Kolíska pre bábiky zabezpečí pokojné noci, aby bábika prestala plakať, stačí ju jemne pohojdať. Bábika nie je súčasťou balenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky Smoby majú hladké oblé hrany, ktoré slúžia ako ochrana pred zranením pre najmenšie deti, aby boli počas hrania vždy v bezpečí. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodFrance
Rozmery52*33*76 cm
Celková výška76 cm
Rozmery balenia39*13*54 cm
PackageÁno
Hmotnosť1,88 kg
Farbaružová
Suitable for a doll42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...