Kód: RC142017 Kategória: Kočíky
647,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kočík pre deti Evolutwin® od francúzskych dizajnérov značky Red Castle je najmodernejší detský kočík pre 2 deti, pričom ho môžu využívať bábätka už od narodenia, vďaka možnosti nastaviť sedačky na polohu ležmo. Kočík v luxusnej šedej farebnej kombinácii v sebe skrýva pokročilé technológie, takže si ho obľúbia deti aj rodičia. Odolná hliníková konštrukcia sa vyznačuje vysokou pevnosťou a stabilitou a komfortné čalúnené sedačky zabezpečia deťom dostatok priestoru a pohodlia. Kočík je veľmi praktický, prispôsobuje sa potrebám detí a rodičov, takže si ho upravíte tak, ako vám to najlepšie vyhovuje.

Výhody:

  • pevná hliníková konštrukcia
  • 5-bodový bezpečnostný pás a odnímateľné ochranné hrazdy
  • nastaviteľné sedačky s možnosťou polohy ležmo
  • kvalitné EVA kolesá, otočné o 360°
  • kolieska je možné nastaviť aj do fixnej polohy
  • predĺžená strieška na zips (priehľadná)
  • sedačky je možné otáčať v oboch smeroch jazdy
  • rýchle a jednoduché úpravy vďaka závitovému systému
  • výškovo nastaviteľná rukoväť
  • čalúnené a komfortné sedadlá
  • priestranný úložný priestor v spodnej časti
  • jednoducho manévrovateľný
  • zabudované tlmiče
  • parkovacia brzda
  • súčasťou výbavy je aj pršiplášť

Hlavnou prednosťou tohto kočíka je variabilita. Môžete ho využívať ako jednomiestny kočík alebo ako dvojmiestny kočík. Na hlavnú konštrukciu sa dajú pripojiť dve sedadlá, je vhodný aj pre súrodencov s vekovým rozdielom, rovnako ako aj pre dvojičky. Sedadlá je možné nastaviť do rôznych pozícií - deti môžu sedieť/ležať v smere alebo protismere jazdy, môžu byť otočené k sebe alebo byť k sebe otočené chrbtom. Nezriedka sa stáva, že jedno z detí vyžaduje kontakt s rodičom, ale druhé rado sleduje okolie. Kočík Evolutwin® tento problém vyriešil k spokojnosti rodičov, ktorí môžu poskytnúť deťom to, čo skutočne potrebujú.

Pohodlné čalúnené sedadlá zaručia, že sa deti budú pri jazde cítiť pohodlne a príjemne, pričom sa dajú nastaviť aj do ležiacej polohy, keď si potrebujú pospať. Spoľahlivý 5-bodový bezpečnostný pás s polstrovanými popruhmi a odnímateľnými ochrannými hrazdami sa postará o maximálnu bezpečnosť detí. Rozšíriteľná strieška so šiltom na kočíku ochráni dieťa pred nepriaznivým počasím, pričom je v prednej časti predĺžená o extra ochrannú časť pomocou zipsu, takže ju môžete v prípade potreby ľahko odpojiť. Súčasťou výbavy je aj pršiplášť do dažďa. Vodiaca rúčka je výškovo nastaviteľná, ponúka jednoduché manévrovanie. V spodnej časti kočíka sa nachádza priestranný úložný priestor, do ktorého si rodičia môžu odložiť nákupy. EVA kolieska sú otočné o 360° stupňov a sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, kombinujúceho výhody tichých, gumených koliesok a odolného plastu, takže ponúkajú tie najlepšie jazdné vlastnosti.

Detský kočík Evolutwin® váži 14,5 kg (spolu so strieškou). Jeho rozmery sú 106*63*115 cm, pričom jeho celková výška je 106 cm a celková dĺžka 115 cm. Každá sedačka má nosnosť 15 kg. Kolieska v zadnej časti majú priemer 25 cm a v prednej časti 19 cm. Kombinácia kvalitnej konštrukcie, nádherného dizajnu, bohatých doplnkov a variabilnosti využitia kočíka ako jedno- alebo dvojmiestneho kočíka, z neho robia ideálneho spoločníka pre každé dieťa.

O Red Castle

Cieľom dizajnérov značky Red Castle bolo odjakživa vytvárať produkty najvyššej kvality, ktoré si zamilujú deti aj rodičia. Vďaka produktom Red Castle sa deti cítia pohodlne, bezpečne a príjemne a je o nich dobre postarané. Red Castle používa iba tie najlepšie materiály bez ťažkých kovov a nebezpečných farbív, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu. Značka Red Castle spĺňa všetky bezpečnostné normy a má množstvo certifikátov od nezávislých laboratórií.

Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery106*63*115 cm
Celková výška106 cm
Celková dĺžka115 cm
Handle height93 - 106 cm
Adjustable heightÁno
PackageÁno
Hmotnosť14,5 kg
Lifting capacity2x 15 kg
WheelsEVA wheels
Farbašedá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...