Kód: SM250201 Kategória: Kočíky pre bábiky
18,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby bugina pre bábiku Máša a medveď je odolný a pevný kočík pre bábiku, vhodný pre dievčatá od 18 mesiacov. Dievčenský kočiarik má výrazné bielo-ružové sfarbenie, s obrázkami z rozprávky Máša a medveď. Táto rozprávka je dnes obľúbená medzi všetkými malými deťmi, nejedno malé dievčatko túži práve po kočiariku pre bábiky s takýmto motívom. Detský kočík je vhodný pre bábiku s rozmerom 42 cm. Celková výška kočíka pre bábiku je 49 cm, poslúži aj opora pri prvých krôčikoch najmenších detí.

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorú obľubujú všetky malé dievčatká. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Starostlivosťou o bábiku ako o vlastné dieťatko sa dievčatá približujú svetu dospelých, skúšajú, čo život mamičky prináša. Kočík je výborný doplnok na starostlivosť o bábiku, je ľahký a zamatový na dotyk, takže aj tie najmenšie dievčatká s ním môžu vyraziť do ulíc a zahrať sa na dospelých. Práve napodobňovaním života dospelých  sa deti najskôr naučia ako sa orientovať v reálnom svete. Je preto dôležité poskytovať im čo najviac podnetov na takéto hry a dievčenský kočiar s motívom rozprávky Máša a medveď je na to ideálnym prostriedkom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky sú chránené pred vyblednutím, farby zostávajú rovnako žiarivé ako v deň kúpy počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodFrance
Rozmery45*36*49 cm
Celková výška49 cm
Rozmery balenia37*9*62 cm
Handle height49 cm
PackageÁno
Hmotnosť1,10 kg
Farbaružová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...