Kód: SM251023 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
27,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský športový kočík Baby Nurse pre bábiku zo Zlatej edície francúzskeho výrobcu Smoby je krásnou a modernou hračkou pre dievčatká od 18 mesiacov, ktoré túžia povoziť svoju bábiku vo vlastnom kočiariku. Kočík pre bábiku je prevedený v príťažlivej kombinácii ružovej a bielej farby, s bielou sedačkou, ktorú zdobí jemná farebná potlač a zlatý lem. Poťah kočíka je vyrobený z príjemného a kvalitného materiálu. Je to veľmi pevný a stabilný kočík, s jedinečným dizajnom, ktorý si získa srdce každého malého dievčatka. Rozmery hlbokého kočíka sú 60*38*55 cm.

Konštrukcia kočíka je pevná a kovová, v kombinácii s odolnými plastmi. Výška rúčky kočíka pre detičky je vo výške 55 cm.Vďaka svojej odolnosti a pevnej železnej konštrukcii deťom poslúži dlhé roky. Pred vypadnutím chráni bábiku vpredu plastová ohrádka. Do kočíka sa zmestí bábika s rozmerom  42 cm. Detský športový kočík Baby Nurse Zlatá edícia má praktický úložný priestor, kde si deti môžu prevážať doplnky pre bábiku alebo iné hračky. Strieška kočíka pre bábiky je sklápateľná a polohovateľná. Kolesá sú plastové a vyrobené z pevného materiálu. Je to realistická replika ozajstného športového detského kočiara- buginy. 

Kočík pre bábiku je skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku. Deti milujú hru s bábikou, rady ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou kovovou konštrukciou, v kombinácii s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Na čistenie používajte iba hubku, ľahko navlhčenú vo vode.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. Ak hľadáte a kvalitné hračky, hlboký kočík pre bábiky Baby Nurse Zlatá edícia je dobrou voľbou.

Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodFrance
Rozmery60*38*55 cm
Celková výška55 cm
Celková dĺžka60 cm
Handle height55 cm
PackageÁno
Farbaružová
Suitable for a doll32-42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...