Kód: SM254103 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
44,49 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Hlboký kočík pre bábiky Violette Baby Nurse od francúzskeho Smoby je kvalitným doplnkom pre všetky dievčatá od 18 mesiacov. Zmestí sa doň bábika s veľkosťou 42 cm. Ľahké ovládanie a stabilita poteší všetky malé mamičky, ktoré v ňom môžu bez obáv prevážať svoju bábiku - doma i vonku. Má ergonomickú rukoväť vo výške 55 cm. Kvalitná strieška a prikrývka sú vyhotovené v príjemnej ružovej farbe s bodkovaným vzorom, vďaka ktorým bude bude bábika ochránená pred nepriaznivým počasím.

V spodnej časti sa nachádza úložný priestor na všetky doplnky, ktoré malá mamička potrebuje k starostlivosti o bábiku. Model Violette je realistickou replikou ozajstného detského kočiara. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo ju kočíkujú. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností, hravým spôsobom sa približujú svetu dospelých. Rozmery produktu sú 60*38*55 cm, bábika nie je súčasťou balenia.

Renomovaná francúzska značka Smoby vyrába kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu.

Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodDesigned in France
Rozmery60*38*55 cm
Celková výška55 cm
Rozmery balenia35*23*60 cm
Celková dĺžka60 cm
Handle height55 cm
PackageÁno
Hmotnosť2,1 kg
Farbaružová
Suitable for a doll32 - 42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...