Kód: K962763 Kategória: Púzdra a retiazky na cumlíky
8,40 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Klip na cumlík s plyšovým psíkom Les Amis francúzskej značky Kaloo je vhodný pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Klip na cumeľ vo veľkosti 22 cm je praktickou pomôckou, vďaka ktorej budete vždy vedieť, kde má váš drobček svoj obľúbený cumlík. Okrem toho, že sa na neho dá pripnúť detský cumlík, je to aj zábavná hračka pre najmenšie deti. Štipec na prichytenie cumlíka pre bábätká je vyhotovený v podobe roztomilého psíka, v béžovo-krémovom farebnom prevedení, z jemného plyšu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk, a tak sa bábätko môže zabaviť na dlhý čas. Detské hračky a doplnky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. 

Klip na cumeľ je zároveň veľmi dobrá pomôcka pre vzbudenie a rozvoj hmatovej citlivosti najmenších detí, ktorá je v prvých týždňoch po narodení najcitlivejšia. Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Klip na cumlík s plyšovým psíčkom je prevedený v jemných farebných odtieňoch, ktoré na deti pôsobia upokojujúco. Pri hračke nie je problémom ani detské ochutnávanie a hryzenie, ktorými deti často skúmajú predmety okolo seba. Každá detská hračka Kaloo je testovaná, spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravená.

Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo je francúzska spoločnosť, ktorá sa už viac ako 16 rokov zaoberá vývojom mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov pre najmenších s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Odporúčaný spôsob čistenia klipu na cumlík je pranie pri 30° bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala jeho farba a kvalita, potom je treba klip na cumlík nechať voľne usušiť.  Moderný dizajn, inovatívne technológie, precízne spracovanie a hebkosť k detskej pokožke to sú produkty francúzskej značky Kaloo.

Vlastnosti

  • hebký klip na cumeľ z jemného plyšu
  • vhodný pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • veľkosť 22 cm
  • jemné farebné prevedenie
  • pranie pri 30°, potom nechať voľne usušiť
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • unikátny francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery22 cm
Rozmery balenia7*23 cm
Celková dĺžka22 cm
PackageÁno
Farbabéžová

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...