Kód: K960071 Kategória: Hrazdičky a hracie podložky
51,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo multifunkčná deka na hranie Blue Denim-Activity Playmate je jemná  deka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Na deke nájdete mnoho zaujímavých častí, vďaka čomu sa na nej deti budú bez nudy hrať po celý deň. Deka pre bábätká má v sebe hrkálku zrkadlo, v ktorom sa dieťa môže obzerať, pozorovať pohyby. Ďalej vydáva aj šuštiace zvuky a píska, čo môže pomôcť pri rozvoji detského sluchu, orientuje ho to na vonkajší svet a vonkajšie podnety. Detská deka je vyrobená z mäkkého materiálu, je hebká a jemná na dotyk. S rozmermi 90*90 cm je vhodná na hranie, ale aj oddych pre všetky maličké deti, ktoré pri nej zaručene zažijú množstvo zábavy.

Deka na hranie má výrazné farby, pretože najmenšie deti nevnímajú úplne všetky farby spektra, v prvých pár týždňoch reagujú len na tie najvýraznejšie farby. Pri deke sa netreba báť prípadného detského ochutnávania a hryzenia, ktorými deti často skúmajú predmety. Každý výrobok Kaloo je prísne testovaný a spĺňa aj tie najvyššie štandardy a je na to pripravený. V prvých týždňoch života dieťaťa je zvýšená hmatová citlivosť detí, dieťa reaguje na každý dotyk, na každý nový povrch a na vzbudenie a rozvoj tejto citlivosti je vhodná aj detská deka Kaloo. Vďaka rôznym zvukom, ktoré hračka Kaloo vydáva, je veľmi nápomocná pri rozvoji jemného sluchu bábätiek. Overená francúzska kvalita je zárukou toho, že multifunkčná detská deka môže deti sprevádzať už od narodenia.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov na spanie a kúpanie s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky a doplnky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek a doplnkov  je dôkladne kontrolovaný, všetky musia spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detská deka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita deky je potrebné vyhnúť sa namáčaniu a ručnému praniu.

Vlastnosti

  • jemná mäkká deka s hrkálkou, zrkadlom
  • rozmery 90*90 cm
  • vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • hrkálka a šušťanie rozvíjajú detský sluch
  • v zrkadle dieťa pozoruje svoj pohyblivý odraz, zaujíma sa o vonkajší svet
  • modré farebné prevedenie
  • pranie pri 30°
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery90*90 cm
Rozmery balenia92*44 cm
Celková dĺžka90 cm
Farbamodrá

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...