Kód: K960204 Kategória: Detské deky
  Skladom
44,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kaloo hniezdo do postieľky Perle-Reversible Bed Bumper je pekný a bezpečný mantinel na ochranu bábätka vhodný pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Detské hniezdo poslúži na pokojný spánok detí počas noci, ktoré budú aj pri prehadzovaní a nepokojných snoch vďaka nemu v bezpečí.  Hniezdo do postieľky je hebký a jemný k detskej pokožke, aj živé a neposedné deti budú vďaka nemu v postieľke chránené, po obvode je niekoľko šnúrok slúžiacich na uviazanie k postieľke. Hniezdo do detskej postieľky je zabalený v praktickej taške, takže ak ho nepoužívate, dá sa pohodlne odložiť a nezaberie veľa miesta.

Kaloo odporúča pre bezpečné a pokojné noci najmenších detí vložiť do postieľky mäkké a príjemné hniezdo. Nie je tak problém s prehadzovaním, nepokojným spánkom a deťmi, ktorým sa nechce spinkať, pretože sú neustále ochraňované. Najmenšie deti majú rady pri zaspávaní jemné farby, preto má mantinel príjemné farebné prevedenie sivej a bielej. Vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu sa hniezdo do postieľky stane rýchlo obľúbenou súčasťou pri spánku najmenších detí. Kaloo hniezdo do postieľky má rozmery 180*32 cm.

Kaloo je francúzska spoločnosť, ktorá sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek a doplnkov na spanie a kúpanie s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky a doplnky  Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek a doplnkov je dôkladne kontrolovaný, každý produkt musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Odporúčaný spôsob čistenia hniezda je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala jeho farba a kvalita.

Vlastnosti

  • jemné hniezdo do detskej postieľky
  • vhodné pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • rozmery 180*32cm
  • nežné farebné prevedenie
  • ideálne na pokojný spánok najmenších
  • v praktickej taške
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala kvalita a farba mantinelu
  • jedinečný francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery180*32 cm

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...