Kód: SM250481 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
62,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Hlboký kočík pre bábiku Shara Inglesina z modernej edície Baby Nurse od špičkových francúzskych dizajnérov Smoby je vynikajúci darček pre každé dievčatko už od 3 rokov. Zmestí sa doň bábika s veľkosťou do 42 cm. Pevná kovová konštrukcia v kombinácii s pevnými plastmi zaručuje pri hre s kočíkom bezpečnosť a vysokú stabilitu. Dievčatká v ňom môžu bez obáv prevážať svoju bábiku v interiéri aj exteriéri. Komfortná ergonomická rukoväť je vo výške 77 cm. Štýlová modrá strieška a prikrývka ochráni bábiku pred nepriaznivým počasím. Retro kočík očarí každé dieťa, krásnym detailom je aj ozdobný ornament na bočných stranách.

V spodnej časti kočíka nájdu šikovné dievčatká úložný priestor na všetky doplnky, ktoré potrebujú k starostlivosti o bábiku. Nadčasový kočík Shara je tá najlepšia voľba pre všetky starostlivé dievčatká, ktoré sa rady hrajú hry na mamičky. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo ju kočíkujú. Pri prechádzkach s bábikou sa dievčatko bábike prihovára, stará sa o jej pohodlie, zlepšuje si tak komunikačné a jazykové schopnosti. Hravým spôsobom sa približuje svetu dospelých, rozvíja si aj logické myslenie a jemnú motoriku. Kočík má rozmery 68*45*77 cm, bábika nie je súčasťou balenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Použité farby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery68*45*77 cm
Rozmery balenia76*53*92 cm
Handle height77 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť4,85 kg
Farbamodrá
Suitable for a doll32 - 42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...