Kód: B56912 Kategória: Detské prilby
16,80 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská helma značky BIG ochráni hlávku malého vodiča pred zranením. Červená helma BIG sa dá prispôsobiť pomocou otočného gombíka v jej vnútri pre veľkosť 48 až 54. Vďaka protišmykovým remienkom sa helma bezpečne zaisťuje na hlave. Prilba spĺňa príslušné bezpečnostné predpisy, takže je vhodná na ochranu hlavy pri jazde na bicykli, skateboarde či kolieskových korčuliach. Helma je určená pre deti od jedného roka. Krásna sýta farba helmyUV ochranu, aby ju slnko časom nezničilo. Použité, zdravotné neškodné materiály sú recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy and girl
Vek12months
PôvodGermany
Rozmery48-54 size
Rozmery balenia27*20*14 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,2 kg
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...