Kód: SM843830 Kategória: Hračky pre bábätka zvukové
11,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby detské figúrky Cotoons Rolly Polys s ťažiskom vo svojom dne sú prevedené v troch vyhotoveniach: žabka Wabap, opička Moki a zebra Punky. Detské figúrky pre kojencov nikdy nespadnú, vďaka svojmu ťažisku a oblému dnu. Figúrky pre deti môžu deti hojdať zo strany na stranu a vždy sa udržia vo svojom ťažisku. Detské figúrky Cotoons vydávajú melodické zvuky, ktoré okamžite strhnú pozornosť dieťaťa a stane sa to ich obľúbenou hračkou. 

Sú v milom prevedení malých zvieratiek Moki, Wabap a Punky zo seriálu detských hračiek Cotoons. V krásnych farbách, z kvalitného plastového materiálu, ktorý je pevný, jemný a zdravotne neškodný. Ich rozmer je na výšku 17 cm. Vyberte si prevedenie 1. 2. alebo 3. podľa vášho výberu. Deti si s nimi užijú naozaj veľa zábavy. Cena je za 1 kojeneckú hračku. Smobyfrancúzsky výrobca hračiek, je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Plastový materiál je príjemný a zamatový na dotyk, vhodný pre jemné detské rúčky.

Pohlaviebabies
Vek6months
PôvodFrance
Rozmery10*10*17 cm
Celková výška17 cm
SoundÁno
MusicÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,49 kg
Farbapestrofarebná

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...