Kód: SM211101 Kategória: Garáže a sety áut
24,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Krásna detská farma s výťahom a traktorom Vroom Planet je od francúzskeho výrobcu Smoby. Poschodová farma má rôzne mechanické pohyblivé súčasti - otváraciu rampu, ukazovateľ vetra, ktorý sa dá otočiť o 360°, funkčný výťah v sýpke, pomocou ktorého sa autíčko dopraví vyššie alebo nižšie podľa potreby. Farma sa dá napojiť na väčšinu produktov rady Vroom Planet - autodráhy či garáže. Dopravná farma pre deti obsahuje krásne detské autíčko - traktor s vlečkou sena s veselým dizajnom usmiatej tváričky, určeným pre najmenších. Autíčku sa ľahko otáčajú kolieska a dobre sa drží v detskej rúčke.

Detská poschodová farma a autíčko majú bezpečné oblé tvary bez hrán, takže jednak sa príjemne držia a jednak sa deti s hračkou nezrania ani nepoškriabu nábytok. Hračka je krásne farebná - dominuje krásna zelená a inak sú to všetko pestré a moderné farby. Dizajn je špeciálne určený deťom od 12 mesiacov. Rozmery sú 21*31*41 cm. Hra s detskou farmou je zábavný spôsob ako stráviť voľný čas a zapojiť do hry fantáziu. Určené skôr ako hračka pre chlapcov ako pre dievčatá. Renomovaný francúzsky výrobca Smoby má dlhoročnú tradíciu a skúsenosti vo výrobe detských hračiek pre celý svet nielen v kategórii detské farmy.

Pohlavieboy
Vek12months
PôvodFrance,france
Rozmery21*31*41 cm
PackageYes,yes

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...