Kód: B56484 Kategória: Príslušenstvo k odrážadlám
7,59 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

BIG elektronický klaksón je perfektný doplnok pre všetky druhy odrážadiel z modelových radov BIG Bobby Car, BIG Bobby Quad a BIG traktory. Červený elektronický klaksón na volant odrážadla poskytne dieťaťu zážitok z jazdy, akoby sedelo v skutočnom aute. Klaksón funguje na baterku, ktorá je súčasťou balenia. Červený klaksón vydáva klasický zvuk tú-tú a jeho žiarivá farba je pred poškodením slnkom ošetrená ÚV ochranou. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlaviegirl
Vek12months
PôvodGermany
Rozmery7*7*3 cm
BatteryÁno
ElectricÁno
LightÁno
SoundÁno
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,1 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, LR44
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...