Kód: BE930319 Kategória: Elektronické opatrovateľky
  Skladom
129,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Praktická, ľahká a bezpečná elektronická opatrovateľka ZEN Connect od renomovanej francúzskej značky Beaba pomáha rodičom dávať pozor na dieťatko odkiaľkoľvek a v každom okamihu. Baby monitor s full HD kamerou s rozlíšením 1080p sa ovláda veľmi jednoducho a intuitívne a rodičom spiaceho bábätka prinesie pokoj na duši. Okamžite si ju zamilujú najmä rodičia, ktorí žijú modernými technológiami. Kamera sa totiž vďaka mobilnej aplikácii pripojí na váš smartfón s operačným systémom iOS alebo Android, kam vysiela obraz. Elektronická opatrovateľka ZEN Connect je vybavená infračerveným nočným videním, takže svetlu v detskej izbičke môžete dať navždy zbohom. Samozrejmosťou full HD kamery je tiež vysielačka, detekcia zvuku a pohybu, teplomer s teplotným senzorom, dvojnásobný zoom a nahrávanie videa. Elektronická opatrovateľka ZEN Connect Beaba prichádza tiež s jedinečnou funkciou, ktorú si nebudete vedieť vynachváliť - dokáže dieťatku zahrať uspávanku, ktorá mu prinesie sladký a ničím nerušený spánok.

Rodičia pri tejto elektronickej opatrovateľke určite ocenia jej praktickú stránku, jednoduché ovládanie a najmä neustály kontakt s dieťatkom. Elektronická opatrovateľka s nadčasovým dizajnom je ako stvorená do smart domácností, nezaberá veľa miesta a je zároveň originálnym doplnkom interiéru. Veľmi rýchlo si obľúbite aj hravú funkciu kamery - vďaka šikovnému tvaru, ktorý pripomína hada, môžete kameru obtočiť napríklad okolo postieľky alebo ju položiť na poličku. Prostredníctvom pripojenia na Wi-Fi alebo 4G sieť budete mať v aplikácii vždy k dispozícii video z detskej izbičky, ktoré môžete zdieľať s tými najbližšími. Výhodou sú tiež hlásenia aplikácie a jej jednoduché a intuitívne používanie, ktoré zvládne naozaj každý. Kamera ZEN Connect sa nabíja cez USB kábel, ktorý je súčasťou balenia. Elektronickú opatrovateľku ZEN Connect utierajte suchou alebo jemne navhlčenou handričkou a nepoužívajte žiadne chemické čistiace prostriedky.

O Beaba

Prestížna značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • elektronická opatrovateľka
  • full HD kamera s rozlíšením 1080p
  • infračervené nočné videnie
  • kompatibilné s iOS a Android aplikáciou
  • jednoduché a intuitívne ovládanie
  • moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery6*3*31 cm
Rozmery balenia23*4*10 cm
ElectricYes,yes
Mechanicss2023 vozík eco1479
PackageYes,yes
Hmotnosť117 g
NoteAvailable app for Android and IOS,available app for android and ios
Farbabiela
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...