Kód: J08537 Kategória: Ťahacie hračky
27,29 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Drevený vláčik Cirkus so zvieratkami francúzskej značky Janod poteší dievčatá i chlapcov od 18 mesiacov.  Drevený vlak s cirkusovými zvieratkami patrí do série hračiek Story Train Set, v rámci ktorej je možné všetky drevené hračky dopĺňať a vzájomne kombinovať, a tak si dieťa môže  vybudovať vlastné malé mestečko. Vláčik z dreva vezie za lokomotívou 3 vozne so zvieracími pasažiermi. V drevených vagónikoch sa vezú 3 cirkusové zvieratká - lev, žirafa a tuleň. Vozne sa upínajú pomocou drevených kolíkov a deti môžu ich poradie meniť podľa svojej fantázie.

Deti sa s dreveným vláčikom môžu zahrať nielen doma, ale i vonku, keďže vpredu na lokomotíve je šnúrka, za ktorú si deti môžu vláčik ťahať za sebou. Povrchová úprava tejto krásne farebnej drevenej hračky je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká. Jasné farby sú odolné voči oteru a hračka z dreva Janod bude celé roky ako nová. Drevený vláčik Cirkus so zvieratkami je špičkový výrobok spĺňajúci prísne kritéria kvality a bezpečnosti. Rozmery vláčika pre deti sú 48*6*13 cm. Hračka z dreva poskytne vášmu dieťaťu veľa herných podnetov, rozvíja fantáziu a manuálne zručnosti detí a zaručene poteší aj vášho drobčeka.

Francúzska spoločnosť Janod je známa pestrou ponukou prvotriednych hračiek z dreva. V ponuke tejto značky nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov. Vďaka použitým kvalitným materiálom získate pre svoje dieťa nadčasovú hračku, s ktorou sa budú hrať aj ďalšie generácie. Výrobky značky Janod neustále podstupujú inovácie, aby napĺňali moderné trendy.

 Vlastnosti

  • drevený vláčik s motívom cirkusu
  • kvalitne opracovaný drevený materiál
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb a lakov
  • rozmery: 48 x 5,6 x 12,5 cm
  • vhodná pre deti od 18 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • čistenie vlhkou handričkou
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • unikátny francúzsky dizajn
Vek18months
PôvodDesigned in France
Rozmery48*6*13 cm

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...