Kód: K960235 Kategória: Dekorácie do detských izieb
8,40 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Drevený rámik na fotografiu My Picture z edície Home od francúzskej spoločnosti Kaloo je moderný doplnok do detskej izbičky, ktorý poteší najmenších chlapcov aj dievčatá. Do dizajnového rámiku z kvalitného a starostlivo ošetreného dreva ľahko vložíte obľúbenú fotografiu rodiny, bábätka alebo súrodencov. Nádherné vyhotovenie v jemnej modrej farbe v štýle lesných zvieratiek a rastlín zaujme každé dieťa. Rámik s podstavcom sa dá postaviť na stôl alebo zavesiť na stenu vďaka praktickej šnúrke. 

Na rámiku je vyobrazený pekný obrázok srnky, ktorá rozvíja detskú fantáziu a predstavivosť. S rámikom Kaloo sa vytvára v detskej izbičke pokojná a domáca atmosféra, zachovávajú sa milé spomienky a v deťoch sa umocňuje pocit istoty a bezpečia. Rámik má rozmery 16*21 cm a vynikajúco sa hodí k ďalším doplnkom Kaloo z edície Home.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá výrobou hračiek a doplnkov pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek a doplnkov je dôkladne kontrolovaný, spĺňajú prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Produkty Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery16*21 cm
Rozmery balenia22*2*18 cm
PackageÁno
Farbamodrá

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...