Kód: J04539 Kategória: Dekorácie do detských izieb
12,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Drevené ozdoby na vianočný stromček z dielne francúzskych dizajnérov Janod je krásna sada vianočných ozdôb, s ktorými bude váš vianočný stromček jedinečný. Drevené vianočné dekorácie v darčekovom balení potešia všetky deti i dospelých, ktorí túžia po tradičnej výzdobe vianočného stromčeka. 8 ozdôb - darček, Mikuláš, snehuliak, vianočná lízanka v tvare paličky, vianočná hviezda, perníček, bábika i mikulášska čižma krásne vyniknú na vašom vianočnom stromčeku. Vianočné ozdoby sú veľké 8 cm a vďaka šnúrke ich ľahko zavesíte.

Drevené hračky a doplnky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, koordinácia, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky francúzskej značky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu rozvoju dieťaťa. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Drevené ozdoby na vianočný stromček sú dodávané v darčekovom balení a zaručene potešia malých i veľkých.

Renomovaná francúzska spoločnosť Janod vyvíja prvotriedne drevené hračky a doplnky, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Drevené ozdoby na vianočný stromček sú nadčasové, a tak sa budú na vianočnom stromčeku vynímať aj niekoľko generácií.

Vlastnosti      

  • drevené vianočné ozdoby
  • vhodné pre deti od 3 rokov
  • v darčekovom balení
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • rozmery 8 cm
  • v jemných farbách
  • spĺňajú najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • nadčasový francúzsky dizajn
Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodDesigned in France
Rozmery8 cm
PackageÁno
Farbačervená

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...