Kód: J05610 Kategória: Drevené kuchynky
15,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Janod drevené ovocie v debničke je krásna drevená súprava vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Drevená sada obsahuje 12 kusov ovocia z dreva, ktoré má vak veľmi realistické prevedenie. Deti sa s ovocím v krabičke môžu zahrať na predavačov na trhu, výborne sa hodí k detskej kuchynke alebo obchodíku Janod alebo sa s nimi môžu hrať samostatne a naučiť sa tak ako vyzerajú rôzne druhy ovocia. Drevená hračka v krabičke sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí pri hre, ktoré sa okrem zábavy aj veľa naučia. Prepravka s ovocím je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných farieb.

Všetky drevené hračky Janod majú vzdelávací charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Drevo na hračkách je ošetrené tak, aby sa na ňom nerobili triesky. Spoločnosť Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

História francúzskej firmy Janod siaha až do roku 1970. Spoločnosť sa zaoberá vývojom prvotriednych drevených hračiek pre deti, ktoré sú hravé a zároveň rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou francúzskej značky Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • súprava dreveného ovocia v bedničke
  • 12 kusov
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, má certifikát FSC
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej detskej motoriky, hmatovej citlivosti
  • na učenie sa o ovocí a farbách
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • originálny francúzsky dizajn
Vek3years
PôvodDesigned in France
Rozmery16*4,7*12 cm

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...