Kód: J08025 Kategória: Puzzle pre najmenších
20,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Drevené magnetické puzzle Mikuláš na saniach je pekná hračka z dreva vhodná pre deti od 18 mesiacov. Drevené vertikálne puzzle s milým zimným motívom Svätého Mikuláša na saniach potešia deti na Mikuláša, pod vianočným stromčekom alebo urobia radosť v ktorýkoľvek deň.  Magnetická skladačka z dreva má žiarivé farby a odráža unikátny francúzsky dizajn Janod. Magnetické puzzle majú rozmery 30*20 cm a pozostávajú z 9 drevených dielikov, z ktorých si dieťa skladá pomocou magnetu krásny obrázok s Mikulášom, sobom so saňami a zimnou scenériou. Puzzle si dieťa uloží na svetlomodrú podložku a získa tým peknú dekoráciu do svojej izbičky. Drevená skladačka s magnetom je ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, na učenie sa farieb, skúmanie princípu magnetov a koordinácie oko-ruka.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, koordinácia, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky francúzskej značky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu rozvoju dieťaťa. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Vertikálne magnetické puzzle z dreva s obrázkom Mikuláša na saniach sú dodávané v darčekovom balení. Doprajte túto jednoduchú a predsa tak zaujímavú hračku svojim najmenším a zabezpečte im zábavu na dlhý čas. 

Renomovaná francúzska spoločnosť Janod vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Magnetické puzzle Mikuláš na saniach je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená je z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Vertikálne magnetické puzzle z dreva s obrázkom Mikuláša na saniach sú dodávané v darčekovom balení.

Vlastnosti        

  • drevené magnetické puzzle Mikuláš na saniach
  • 9 dielikov
  • vhodné pre deti od 18 mesiacov
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • rozmery 30*20 cm
  • ideálna pre rozvoj jemnej detskej motoriky, koordinácie oko-ruka
  • v žiarivých farbách
  • spĺňajú najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • nadčasový francúzsky dizajn
Pohlavieboy
Vek18months
PôvodDesigned in France
Rozmery30*20 cm
MagneticÁno
Puzzle pieces9

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...