Kód: J08002 Kategória: Rozprávkové kocky
8,40 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Janod drevené farebné kocky  Prvé slová Baby Forest tvoria peknú drevenú súpravu 4 kociek, ktorá je vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Drevené kocky s unikátnym francúzskym dizajnom v pekných farebných odtieňoch s obrázkami si získajú pozornosť detí. Dieťa si môže poskladať 6 rôznych obrázkov s rozmermi 9*9*4,5 cm, na ktorých sú vyobrazené lietadlo, auto, loď, dom, lopta a koláč.  Dieťa poskladané obrázky môže pomenovať, napodobniť zvuk dopravného prostriedku alebo si môžete spolu s ním zahrať jednoduchú hru Prvé slová, kde sa dieťatko snaží poskladať obrázok podľa vysloveného slova. S drevenou sadou kociek dieťa spoznáva farby, tvary, dopravné prostriedky, učí sa pripojiť k vyslovenému slovu obrázok alebo naopak obrázok pomenuje. Súprava drevených kociek Janod pre deti je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám po sebe, je vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne bezpečných farieb a lakov. Potešte svoje najmenšie detičky touto jedinečnou hračkou.

Drevené hračky Janod z dielne francúzskych dizajnérov majú edukačný charakter, sú vhodné pre detičky od jedného roka, ich povrchová úprava je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká. Farebné ošetrenie hračiek zabezpečuje stálofarebnosť dlhé roky. Jasné farby sú odolné voči oteru a hračky z dreva Janod budú celé roky ako nové. Drevená hračka značky Janod je vyrobená na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa. Spoločnosť Janod prináša na trh kvalitné drevené hračky s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. 

Vlastnosti           

  • drevená súprava farebných kociek s jemným povrchom
  • 4 kocky, 6 motívov
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • rozmery 9*9*4,5 cm
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú tvorivosť, inteligenciu, logické myslenie
  • v praktickom balení
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn

Vek12months
PôvodDesigned in France
Rozmery9*9*4,5 cm
Rozmery balenia11*5*21 cm
PackageÁno
Hmotnosť0,25 kg

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...