Kód: J05341 Kategória:
  Skladom
24,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Janod drevená vkladačka motýľ I Wood je nádherná drevená didaktická hračka vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov. Drevená hračka má podobu motýlika, jej rozmery sú 20*20*4,2 cm. Drevený motýľ je jednoduchá a predsa tak zaujímavá hračka, veľmi užitočná pre vývin dieťaťa. Pomocou drevenej vkladačky sa dieťatko učí o rôznych tvaroch a farbách, prostredníctvom nej sa rozvíja jemná detská motorika a tiež koncentrácia, pretože dieťatko sa musí pri skladaní tvarov sústrediť. Drevená vkladačka s motýľom je nadčasová didaktická hračka, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu bude vkladačka Janod dlho obľúbeným spoločníkom vašich detí. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Francúzska spoločnosť Janod je známa rozsiahlou ponukou kvalitných detských drevených hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Kvalitu francúzskej značky Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená vkladačka - motýľ
  • rozmery 20*20*4,2 cm
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, koncentráciu
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • úžasný francúzsky dizajn
Vek18months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery20*20*4,2 cm
Rozmery balenia20,5*5*20,5 cm
Hmotnosť0,55 kg

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...