Kód: SM410400 Kategória: Školské tabule pre deti
  Skladom
64,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Drevená tabuľa obojstranná od francúzskeho výrobcu Smoby je vyhotovená z pevného svetlého dreva v kombinácii s odolným plastom, príjemným na dotyk. Nadčasovú tabuľu ocenia chlapci aj dievčatá už od 3 rokov - z jednej strany si na ňu môžu písať fixkou a z druhej strany kriedou. Obe strany sa potom dajú jednoducho zotrieť handričkou alebo špongiou. Pod kresliacou plochou je úložný priestor na kresliace pomôcky, ktorý čiastočne chráni podlahu pred padajúcim prachom z kriedy. Na bočnej strane sa nachádza šedý box, do ktorého si môžu uložiť magnetické písmenká. Klip vo vrchnej časti poslúži deťom na odkladanie papierov s obľúbenými obrázkami.

Deti sa môžu tešiť na bohatú sadu 80 doplnkov, medzi ktorými nájdu magnetické písmenká, čísla, znaky, fixku, farebné kriedy a handričku. Tabuľa je vyhotovená v príjemnej kombinácii jemnej tyrkysovej a oranžovej farby, ozdobí každú detskú izbičku. Zahrajú sa s ňou na dlhé roky, pričom si budú užívať zábavu a zároveň sa učiť vytvárať svoje prvé slová, rátať rôzne príklady a rozvíjať si tak logické myslenie. Táto detská pomôcka na kreslenie pomáha rozvíjať umelecké vlohy, detskú fantáziu a šikovnosť pri kreslení. Vďaka množstvu doplnkov je táto hračka skvelým pomocníkom pre deti v predškolskom a rannom školskom veku, je vhodným doplnkom do predškolských zariadení.

Tabuľa pre deti sa dá veľmi rýchlo poskladať, nezaberá veľa miesta. Jej rozmery sú 50*55*120 cm, pričom celková výška je 120 cm. Smoby už dlhé roky prináša deťom nadčasové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery50*55*120 cm
Celková výška120 cm
Rozmery balenia47*10*57 cm
MagneticYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť3,5 kg
Farbabéžová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...