Kód: J06544 Kategória: Drevené kuchynky
50,40 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Janod drevená magnetická kuchynka The French Cocotte Cooker je úžasne prepracovaná drevená hračka vhodná pre deti od 1 do 4 rokov. Detská kuchynka má rozmery 34*33*43 cm, je to zároveň vozík na kolieskach. Kuchynka na kolieskach je ladená v červenej farbe, v balení je 8 kuchynských doplnkov pre malé kuchárky a kuchárov. Ide o doplnky: panvica s pokrievkou, hrniec, 3 varešky, červená utierka a umelohmotné vajíčko na imitáciu volského oka. Doplnky sa dajú pripevniť na bok vozíka pomocou magnetov, majú realistické prevedenie. Vstavanou súčasťou kuchynky je sporák s tlačidlom a otváracia skrinka s poličkami. Tejto krásnej hračke určite neodolá žiadny malý milovník jedla a varenia. Deti si môžu vymýšľať vlastné recepty, zahrať sa na šéfkuchárov alebo jednoducho navariť niečo dobré pre svoju milovanú rodinku. Drevená kuchynka na kolieskach pre deti je nadčasová hračka, ktorá nikdy neomrzí, je vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná motorika detí, skúmaním drevených povrchov sa rozvíja aj hmatová citlivosť rúk. Vymýšľaním rôznych činností a príbehov sa rozvíja fantázia a predstavivosť detí, nehovoriac o kreativite. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa na ňom nerobili triesky. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov. Úžasný dizajn, farebné prevedenie, jemný drevený povrch a skvelé doplnky sú zárukou toho, že sa vaši malí chlapci či dievčatká s kuchynkou Janod vždy zabavia.

Janod je kvalitný výrobca zaoberajúci sa výrobou prvotriednych drevených hračiek, ktoré sú hravé a rozvíjajú inteligenciu detí. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti pre vaše ratolesti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu tohto výrobcu dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená kuchynka s 8 doplnkami
  • rozmery 34*33*43 cm
  • s kolieskami na ľahký presun
  • pestrofarebné prevedenie
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 1 do 4 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, hmatovú citlivosť, fantáziu a predstavivosť, kreativitu
  • deti sa učia farby a tvary
  • francúzsky dizajn
Vek12months
PôvodDesigned in France
Rozmery34*33*43 cm

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...