Kód: J08118 Kategória: Ťahacie hračky
10,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Janod drevená kravička na ťahanie Pull Along je pekná drevená hračka vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov. Hračka na ťahanie má krásne bielo-ružové farebné prevedenie so šnúrkou, na ktorej je zavesený kvietok. Detičky si hračku môžu vďaka šnúrke pohodlne chytiť a vydať sa na dobrodružnú cestu po okolí. Kravička má rozmery 13*7*9,5 cm, deti si ju tak môžu zabaliť aj na dovolenku alebo výlet, pri ťahaní vydáva zvuky. Kolieska hračky sú vyrobené z gumeného materiálu a tak je zabezpečená plynulá jazda na akomkoľvek povrchu. Deti si prostredníctvom ťahacej hračky rozvíjajú motoriku rúk, poznávajú farby a tvary, je to ideálny spoločník na hranie sa vonku na čerstvom vzduchu. Drevená ťahacia hračka je nadčasová, vyrobená z kvalitného dreva a zdravotne neškodných a odolných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne, pretože vo veľkej miere ovplyvňujú vývin detí. Všetky drevené hračky Janod majú istý vzdelávací význam, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Jemný povrch, pestré farby a jedinečný dizajn zaručia, že sa vaše ratolesti s kravičkou Janod nikdy nebudú nudiť. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo, Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne Janod lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Francúzska spoločnosť Janod sa zaoberá vývojom originálnych drevených hračiek s francúzskym dizajnom. Hračky tohto výrobcu sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti majú hračky aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu Janod dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená hračka na ťahanie - kravička
  • pri pohybe vydáva zvuky ako hrkálka
  • rozmery 13*7*9,5 cm
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • vhodná pre deti od 12 do 36 mesiacov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja detskú motoriku, hmatovú citlivosť
  • deti sa učia poznávať farby, tvary
  • skvelá na prechádzky vonku, aby sa deti nenudili
  • má pestré farby na zaujatie dieťatka
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Vek12months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery13*7*9,5 cm
Rozmery balenia14,5*8,5*14 c m
Hmotnosť0,3 kg

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...